طرز تهیه کوکوی کالباس مجلسی با طعمی متفاوت

0 41

دستور تهیه “کوکوی کالباس” خوشمزه با طعمی دلچسب را در این بخش از آشپزخانه پاسخگویان برای شما در نظر گرفته ایم.

 مواد لازم برای کوکوی کالباس

        تخم مرغ :۶ عدد ( ۳۳۰ الی ۳۶۰ گرم)کوکوی کالباس
        گردو نگینی شده :۱ پیمانه ( ۱۴۰ گرم)
        کالباس گوشت خلال شده :۶۵۰ گرم
        سیر خرد و تفت داده شده :۲ حبه ( ۱۰ گرم)
        پیاز نگینی خرد و تفت داده شده :۲ عدد ( ۲۸۰ گرم)
        فلفل دلمه ای (نگینی شده) :۱ عدد ( ۱۰۰ گرم)
        ذرت :۲/۳پیمانه ( ۵۵ گرم)
        نخود فرنگی :نصف پیمانه ( ۸۰ گرم)
        کلم براکلی (گل گل شده) :نصف پیمانه ( ۵۰ گرم)
        آویشن :۱ قاشق چایخوری ( ۳ گرم)
        روغن مایع مخصوص سرخ کردنی :  به مقدار لازم
        نمک و فلفل :  به مقدار لازم
        گوجه زرد و قرمز :(مینیاتوری) تعدادی برای تزئین
        زیتون سیاه :تعدادی برای تزئین

طرز تهیه کوکوی کالباس :

ابتدا تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزد تا داغ شود. سپس کالباس را داخل آن بریزید و تفت دهید.

بعد از تفت دادن کالباس ، گردو ، فلفل دلمه ای ، بروکلی ، سیر ، پیاز و ذرت را به همراه مقداری نمک ، فلفل و آویشن به آن اضافه کنید و همه مواد را با هم ،هم بزنید.

تخم مرغ را هم در ظرفی جداگانه هم بزنید و مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید و به مخلوط بالا اضافه کنید.

کف ماهی تابه ای دیگر را کمی چرب کنید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.سپس مایه آماده شده را داخل تابه بریزید و حرات را کم کنید تا کوکو پخته شود.

کوکوی پخته شده را در کنار گوجه فرنگی و زیتون تزیین کنید.

نکته
به مواد این کوکو میتوانید حدود ۱۰۰ گرم پنیرگودا ی رنده شده هم اضافه کنید.

کوکو را در فر ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۳۵ دقیقه هم میتوانید طبخ کنید.
نکات تکمیلی در مورد کوکوی کالباس

    کوکوی کالباس جزو انواع کوکو میباشد
    زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه
    و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۰دقیقه میباشد .
    کوکوی کالباس را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید .
    همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
    توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

 

نمناک

ارسال یک پاسخ

توجه داشته باشید: آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظر شما پس از تایید مدیر منتشر خواهد شد.