خوراک مرغ خوشمزه با سس مایونز
با مرغ غذاهای متنوعی می توانید درست کنید و یکی از این غذاها، خوراک مرغ و مایونز فرانسوی است.
طرز تهیه خوراک مرغ با سس مایونز
در ادامه طرز تهیه این خوراک خوش طعم را به شما آموزش می دهیم با ما همراه باشید…
مواد لازم برای تهیه خوراک مرغ و مایونز:
- سینه مرغ خرد شده
- سس مایونز : یک قاشق غذاخوری
- پیاز نگینی خرد شده : ۲ عدد
- زنجبیل : ۲ قاشق مربا خوری
- نمک، فلفل : به مقدار لازم
- پودر تخم گشنیز : ۱ قاشق چایخوری
- خامه : نصف لیوان
- سیر رنده شده : ۲ قاشق چایخوری
- ماست چکیده : یک لیوان
- گوجه فرنگی رنده شده : مقداری
درون تابه ای پیاز را تفت داده و ادویه ها را به ان اضافه کنید.گوجه فرنگی رنده شده و سیر را به پیاز ها اضافه کرده، تفت دهید تا آب گوجه فرنگی تمام شود. اگر فکر می کنید رنگ خوراک تان کم است می توانید مقداری رب گوجه فرنگی هم اضافه کنید.
ماست و مایونز را با هم مخلوط و به مواد درون تابه اضافه کنید.درون تابه مقداری آب بریزید و سینه مرغ خرد شده را اضافه کنید.درب تابه را نیه بگذارید تا مرغ ها کامل بپزد.می توانید این خوراک را با برنج یا با نان سرو کنید
+همچنین بخوانید : پاته چیست؟ + دستور تهیه پاته مرغ و قارچ
تاریخچه مایونز
داستانهای ضد و نقیضی در مورد چگونگی پیدایش این سس وجود دارد، بسیاری از صاحب نظران معتقدند، اولین بار این سس به صورت مخلوطی از زرده تخم مرغ و روغن، در سال ۱۷۵۶ میلادی در فرانسه تهیه شد.
گفته میشود این سس، نخستین بار توسط آشپزهای فرانسوی تهیه شدهاست. برخی میگویند، این سس شبیه ترکیبی است که در روم باستان از مخلوط روغن زیتون و تخم مرغ تهیه میشد و این روزها به این شکل عرضه میشود.
اما تولد واقعی این سس به سال ۱۹۱۰ باز میگردد که «نینا هلمنز» یک مهاجر آلمانی در نیویورک، سسی را به منظور فروش بیشتر ساندویچهای مغازه شوهرش تهیه کرد.
هلمنز این سس را به جای کره در ساندویچهایش استفاده میکرد. او به تدریج در طعم سس خود تنوع ایجاد کرد و در سال ۱۹۱۲، کارخانه این سس را در آمریکا راه اندازی کرده و اسمش را «Best Food» گذاشت