طرز تهیه « مربای گردو » در خانه

0 368
یکی از بی نظیرترین سوغاتی‌های کشور ارمنستان مربا گردو است. این مربا زرشکی رنگ بوده و طعمی شبیه به آلبالو دارد و به راحتی در تمامی سوپرمارکت‌های ارمنستان می‌توانید آن را پیدا کنید.

 

گردو جز خشکبار ها محسوب میشه و سرشار از انواع ویتامین و مواد مغذی برای بدن هست مربای گردوبه روش های مختلفی درست میشه

بعضی ها این مربا را با گردوی کال درست می کنند و بعضی ها هم با گردوی خشک شده درست میکنند . امروز قصد داریم طرز تهیه مربا گردو رو به شما عزیزان آموزش بدیم .

مراحل تهیه مربا ی گردوبسیار بسیار راحته و شما عزیزان در هر فصلی از سال به راحتی میتونید این مربای خوشمزه رو درست کنید .

مواد لازم برای تهیه مربای گردو :

مغز گردو : ۱ کیلو
شکر: ۱ کیلو و ۵۰۰ گرم
آب لیمو : ۱ قاشق غذاخوری
گلاب : تنصف پیمانه

مراحل تهیه مربای گردو :

۱- اول از همه گردو ها را شکسته و مغز گردو رو در ظرفی ریخته و با آب بجوشانید . سپس پوست گردو رو به راحتی جدا کنید .
نکته : پوست گردو باید کاملا جدا بشه ، چون باعث تلخ شدن مربا میشه .

۲- چهار  پیمانه آب رو به همراه شکر داخل قابلمه یا ریخته و روی حرارت ملایم بذارین تا شکر در آب حل بشه و سپس گردو ها را به شیره مربا گردو اضافه کنید .
نکته : یادتون باشه شیره مربای گردو باید خیلی غلیظ باشه و حسابی قوام بیاد .

۳- وقتی شیره شما کاملا قوام اومد بهش گلاب و آبلیمو رو اضافه کنید و سپس  از روی حرارت بردارین . بازم میگیم حواستون باشه شیره مربای گردو باید بسیار غلیظ و قوام دار باشه .

امیدواریم از این آموزش لذت برده باشین و این مربا ی خوشمزه رو برای خودتون در منزل درست کنید .

 

 

مطالب مشابه:

طرز تهیه مربای لیمو ترش به دو روش

طرز تهیه مربای انجیر لذیذ و خوشمزه به دو روش

روغن گردو

 

ارسال یک پاسخ

توجه داشته باشید: آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظر شما پس از تایید مدیر منتشر خواهد شد.