طرز تهیه « مربای گردو » در خانه
گردو جز خشکبار ها محسوب میشه و سرشار از انواع ویتامین و مواد مغذی برای بدن هست مربای گردوبه روش های مختلفی درست میشه
بعضی ها این مربا را با گردوی کال درست می کنند و بعضی ها هم با گردوی خشک شده درست میکنند . امروز قصد داریم طرز تهیه مربا گردو رو به شما عزیزان آموزش بدیم .
مراحل تهیه مربا ی گردوبسیار بسیار راحته و شما عزیزان در هر فصلی از سال به راحتی میتونید این مربای خوشمزه رو درست کنید .
مواد لازم برای تهیه مربای گردو :
مغز گردو : ۱ کیلو
شکر: ۱ کیلو و ۵۰۰ گرم
آب لیمو : ۱ قاشق غذاخوری
گلاب : تنصف پیمانه
مراحل تهیه مربای گردو :
۱- اول از همه گردو ها را شکسته و مغز گردو رو در ظرفی ریخته و با آب بجوشانید . سپس پوست گردو رو به راحتی جدا کنید .
نکته : پوست گردو باید کاملا جدا بشه ، چون باعث تلخ شدن مربا میشه .
۲- چهار پیمانه آب رو به همراه شکر داخل قابلمه یا ریخته و روی حرارت ملایم بذارین تا شکر در آب حل بشه و سپس گردو ها را به شیره مربا گردو اضافه کنید .
نکته : یادتون باشه شیره مربای گردو باید خیلی غلیظ باشه و حسابی قوام بیاد .
۳- وقتی شیره شما کاملا قوام اومد بهش گلاب و آبلیمو رو اضافه کنید و سپس از روی حرارت بردارین . بازم میگیم حواستون باشه شیره مربای گردو باید بسیار غلیظ و قوام دار باشه .
امیدواریم از این آموزش لذت برده باشین و این مربا ی خوشمزه رو برای خودتون در منزل درست کنید .
مطالب مشابه: