طرز تهیه ترشی گوجه گیلاسی کال

ترشی گوجه گیلاسی کال
0 1,163

ترشی گوجه گیلاسی یکی از ترشی های خوشمزه و خوش طعم است که با بچه گوجه یا گوجه گیلاسی تهیه میشود .

این ترشی به طریق مختلف تهیه می شود که در اینجا به دو مدل آن اشاره می کنیم .

طرز تهیه ترشی گوجه گیلاسی به صورت زیر است

مواد لازم برای تهیه ترشی گوجه گیلاسی :

گوجه گیلاسی: یک کیلو و پانصد گرم
شبت (تازه): ۶۰ گرم
سیر: ۶ الی ۸ حبه
آب: ۵ پیمانه
شکر: ۵ قاشق سوپ خوری
آب لیمو ترش: یک دوم پیمانه
دانه فلفل سیاه: ۵ الی ۶ عدد
چاشنی های دلخواه: به مقدار لازم
نمک: ۲ قاشق سوپ خوری

+همچنین بخوانید : طرز تهیه ترشی بلغاری

مراحل تهیه ترشی گوجه گیلاسی :

۱- سه ظرف شیشه ای یک لیتری را در آب بجوشانید و سپس خشک کنید . شوید تازه حبه های سیر را داخل ظرف های شیشه ای قرار دهید .

۲- آب ، نمک و شکر را در ظرف مناسبی روی حرارت به جوش آورید . پس از جوشیدن ، سرکه را اضافه کرده و حدود ۲ الی ۳ دقیقه دیگر به جوشیدن مواد ادامه دهید .

۳- گوجه گیلاسی ها را شسته و با چنگال حفره هایی در هر دو طرف آنها به وجود آورید .

۴- سپس آنها را به آب در حال جوش اضافه کنید. درب ظرف را بگذارید و ۱۵ الی ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم بپزید.

۵- سپس گوجه ها را به ظرف های شیشه ای انتقال دهید. دانه فلفل سیاه و چاشنی های دلخواه را اضافه کنید.

۶- مخلوط آب و سرکه را در شیشه ها بریزید و درب آنها را محکم ببندید. آنها را در محلی خنک نگهداری کنید تا ترشی جا بیفتد.

روش دوم :

مواد لازم برای تهیه ترشی گوجه گیلاسی :

گوجه گیلاسی سیصد گرم
سیر یک بوته
ترخون خشک یک تا دو قاشق غذاخوری
سرکه سیب به میزان لازم
فلفل سبز

+همچنین بخوانید : طرز تهیه ترشی لوبیا سبز

طرز تهیه ترشی گوجه گیلاسی :

۱- گوجه را بشویید و بگذارید تا کاملا خشک شود. سیر ها را خلالی خرد کنید.

۲- سر گوجه ها را چاک کوچک دهید و یک خلال سیر داخل گوجه بگذارید.

۳- گوجه ها را در ظرف تمیز و خشک ریخته و یک قاشق چایخوری نمک، ترخون خشک و فلفل سبز را اضافه کنید.

۴- بعد تا اندازه ای که روی گوجه ها پوشیده شود سرکه اضافه کنید.

۵- سر شیشه را محکم بسته و داخل یخچال بگذارید.

۶- ترشی گوجه گیلاسی دو یا سه هفته بعد آماده استفاده می شود.

کیمچی

ارسال یک پاسخ

توجه داشته باشید: آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظر شما پس از تایید مدیر منتشر خواهد شد.