طرز تهیه دسر آلبالویی با لایه کیک و بستنی
اگر لذت خوردن بستنی وانیلی و کیکی که با مربای آلبالو نرم شده را تصور کنید، امکان ندارد که همین الان این دسر را در لیست آشپزیتان قرار ندهید. به جرات میتوانم بگویم طعم این دسر فوقالعاده است. با طرز تهیه این دسر آلبالویی با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه دسر آلبالویی
آلبالو پنج فنجان
شکر دانه ریز نصف فنجان و سه قاشق غذاخوری
آبلیمو یک قاشق غذاخوری
تخم گشنیز (پودر شده) یکچهارم قاشق چایخوری
نشاسته ذرت (اختیاری) یک قاشق غذاخوری
آرد همه منظوره یکونیم فنجان
بیکینگ پودر یکونیم قاشق چایخوری
نمک کوشر سهچهارم قاشق چایخوری
خامه نصف فنجان
شیر پرچرب یک فنجان
بستنی وانیلی به مقدار لازم
طرز تهیه دسر آلبالویی
مرحله اول
ابتدا فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
هسته آلبالوها را جدا کرده و بشویید. ظرفی که میخواهید داخل آن دسر درست کنید را انتخاب کنید. بهتر است از ظرف مربع یا مستطیل شکلی به ارتفاع ۱۲ تا ۱۴ سانتیمتر انتخاب کنید. آلبالو، نصف فنجان شکر، آب لیمو و تخم گشنیز را مخلوط کرده و کف ظرف مورد نظر پخش کنید.
مرحله دوم
یکونیم فنجان آرد، ۳ قاشق غذاخوری شکر دانه ریز، یکونیم قاشق چایخوری بیکینگ پودر و نمک کوشر را داخل یک کاسه با هم مخلوط کنید. خامه را داخل شیر حل کرده و یک و یکچهارم آن را به کاسه مخلوط آرد اضافه کنید. مواد را به وسیله یک لیسک هم بزنید تا حالت خمیری پیدا کند. سپس باقی مایه شیر و خامه را اضافه کنید.
مرحله سوم
مقداری آرد روی میزکارتان بپاشید و خمیر را با دست ورز دهید. خمیر را به شکل ظرفتان فرم دهید به طوری که ضخامت یک سانتی حدودا داشته باشد (اگر ظرفتان مربع است به شکل مربع و اگر مستطیل است به شکل مستطیل فرم دهید). خمیر را به وسیله یک چاقو به ۸ قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را به ترتیب روی آلبالوهای داخل ظرف بچینید. اگر کمی خمیرها روی هم بیایند، ایرادی ندارد.
مرحله چهارم
ظرف را حدود ۴۵ تا ۵۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا خمیر پخته و طلاییرنگ شود. بعد از زمان مشخص شده از فر بیرون بیاورید و حدود ۱۰ دقیقه اجازه دهید تا خنک شود.
اسکوپهای بستنی وانیلی را روی دسر بچینید و نوش جان کنید.
**نکات طرز تهیه دسر**
دسر را میتوانید در ظرف دربسته حدود ۳ روز داخل فریزر نگهداری کنید.
میتوانید به جای آلبالو از بلوبری یا مربای آلبالو استفاده کنید. فقط باید میزان شیرینی آن را خودتان بسنجید.
منبع: کتاب کاله