طرز تهیه سوپ پای مرغ

0 44

پای مرغ غنی از کلاژن است و باعث تسریع روند بهبود زخم، تقویت ناخن‌ها، سلامت لثه ، سلامت دستگاه گوارش و تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود.

 

در فیلیپین، کره، چین، افریقا و امریکا غذاهای خوشمزه‌ای با پای مرغ درست می‌کنند. از پای مرغ در انواع سوپ، نودل و غذاهای متنوع دیگر استفاده می‌شود. از دلایلی اصلی مصرف آن در غذاها، ارزش تغذیه‌ای بالای آن است. پای مرغ کمی گوشت دارد و استخوان‌های آن نرم، خوشمزه و خوش‌طعم است.  سوپ پای مرغ در سراسر دنیا طرفداران زیادی دارد که بسیار هم خوشمزه و مقوی است.

 بنابراین بهتر است توجه به شکل ظاهری آن را کنار بگذاریم و از آن در رژیم غذایی روزانه‌مان بیشتر استفاده کنیم تا بتوانیم از فواید آن بهره ببریم. در ادامه طرز تهیه یک سوپ خوشمزه با پای مرغ را بخوانید.

   

 مواد لازم برای تهیه سوپ پای مرغ

بادام زمینی      100گرم
پای مرغ            ۵۰۰   گرم
زنجبیل تازه        به مقدار لازم
نمک                 به مقدار لازم

   

 طرز تهیه سوپ پای مرغ

 

مرحله اول

ابتدا بادام زمینی‌ها را به مدت ۳۰ دقیقه داخل آب گرم خیس کنید.
دقت داشته باشید که پس از خیساندن بادام زمینی‌ها می‌توانید ان‌ها را پوست بکنید اما به دلیل اینکه لایه خارجی بادام زمینی هم برای بدن مفید است ما در این طرز تهیه از بادام زمینی با پوست استفاده کردیم.

مرحله دوم

در صورتیکه پای مرغ پاک نشده است آن را پاک کرده و ناخن‌ها را قطع کنید و پای مرغ را به دو قسمت تقسیم کرده و خرد کنید.

مرحله سوم

درون قابلمه‌ای آب بریزید تا بجوشد و بعد پای مرغ را داخل آن بریزید. زنجبیل تازه را کمی برش داده و به ظرف اضافه کنید. در این مرحله بادام زمینی‌ها را هم اضافه کرده و بگذارید بجوشد. پس از آنکه کمی جوشید حرارت گاز را کم کنید و بگذارید حدود ۲ ساعت روی حرارت ملایم بپزد.

مرحله چهارم

کمی نمک اضافه کنید و بعد از آن که پای مرغ به خوبی پخت آن را در ظرف دلخواه سرو کنید. در صورت تمایل می‌توانید مقداری آبلیمو به آن اضافه کنید تا خوش طعم‌تر شود.

 

ارسال یک پاسخ

توجه داشته باشید: آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظر شما پس از تایید مدیر منتشر خواهد شد.