طرز تهیه کلوچه تخم مرغ

0 95

کلوچه تخم مرغ غذایی لذیذ و مقوی است که در مدت زمان کمی می توانید آن را تهیه کنید.سرو این غذا بسیار آسان است و می توانید تا مدتی در یخچال نگهداری کنید

تخم مرغ جزو غذاهایی است که بیشترین مواد مغذی را روی کره زمین دارد و تمام موادغذایی مورد نیاز برای تبدیل یک سلول و به یک جوجه مرغ را شامل می شود.تخم مرغ جز یکی از خوراکی هایی می باشد که دارای مواد مغذی و ارزش غذایی عالی است، البته مصرف تخم مرغ به کاهش وزن و درمان برخی از بیماری ها کمک فراوانی می کند.

تخم مرغ همچنین حاوی مقدار معقولی از ویتامینD، ویتامین E، ویتامین K، ویتامین B6، کلسیم و روی است.

شامل ۷۷ کالری، ۶ گرم پروتئین و ۵ گرم چربی های سالم است.

تخم مرغ همچنین حاوی مواد مغذی مختلفی است که برای سلامتی مهم می باشند. در حقیقت، تخم مرغ غذای کاملی است. آن ها تقریباً هر ماده غذایی مورد نیاز شما را در بر می گیرند. اگر بتوانید تخم مرغ محلی و مقوی شده با یا امگا ۳ را پیدا کنید، مواد مغذی اش حتی بهتر و باکیفیت تر هم می شود

مواد لازم برای تهیه ۱۲ کلوچه تخم مرغ :

۱-۲ قاشق چایخوری ادویه اختیاری

۱-۲ فنجان پنیر چدار و کمی پنیر کم چرب رنده شده

۱۵ عدد سفیده تخم مرغ

۱۲ عدد زرده تخم مرغ

۳ ساقه پیازچه کمی درشت خرد کرده

کلم بروکلی

فلفل قرمز

کدو سبز

قارچ خرد شده اختیاری

کمی ژامبون، یا سوسیس بوقلمون سرخ و خرد شده اختیاری

طرز تهیه کلوچه تخم مرغ :

ابتدا فر را با حرارت ٣٧۵ درجه فارنهایت و یا ١٩٠ درجه سانتیگراد روشن کنید.

تمام ترکیب سبزیجات و پنیر رنده شده را در ظرفی با ادویه و نمک ترکیب کنید.

تخم مرغها را کمی زده و به سبزیجات اضافه و با هم مخلوط کنید.

با پنبه یا اسپری داخل یک قالب سیلیکونی را چرب کرده و ٢/٣ قالبها را از ترکیب پرکنید.
یا از قالب های مافین استفاده کرده و مواد را داخل آن بریزید.
در فر به مدت ۲۵-۳۵ دقیقه قرار دهید. شما می توانید کمی خامه و شیر هم به تخم مرغ اضافه و هم بزنید.
نکته:
میتوانید کلوچه پخته شده را در یخچال بیش از یک هفته نگهدارید.

 

ارسال یک پاسخ

توجه داشته باشید: آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظر شما پس از تایید مدیر منتشر خواهد شد.