ترکیب موادغذایی مقوی

چی رو با چی بخوریم؟

0 70

محققان به طور پیوسته به دنبال یافتن موادغذایی هستند که در کنار مواد دیگر فواید بسیار بیشتری برای سلامت بدن دارند. دانشمندان این امر را synergy یا همکاری می‌نامند. ما آن را یک دستورالعمل غذایی سالم‌تر و خوش‌مزه می‌نامیم. با مصرف این زوج‌های غذایی پرقدرت، منبعی از مواد مغذی را جذب بدنتان کنید:

زوج های غذایی مقوی
چی رو با چی بخوریم تا بیشتر سود کنیم؟
کلم بروکلی و تربچه می‌توانند به جلوگیری از سرطان کمک کنند

ترکیب موادغذایی : اضافه کردن کمی تندی به کلم ‌بروکلی می‌تواند قدرت فوق‌العاده آنتی‌اکسیدانی آن را افزایش دهد. همراه کردن بروکلی با خوراکی‌هایی مانند تربچه، آروگولا (شابانک)، سبزی خردل یا ترب‌کوهی، به طور قابل ملاحظه‌ای باعث تشکیل و جذب آنتی‌اکسیدان‌های سولفورافان، موجود در بروکلی می‌شود. غذاهایی مانند تربچه دارای آنزیم میروسیناز است که برای بهبود شکل‌گیری سولفورافان و میزان جذب آن توسط خون فعالیت می‌کند.
تحقیقات نشان می‌دهد که سولفورافان به خصوص با جلوگیری از گسترش سلول‌های سرطانی در بدن، قدرت قوی ضدسرطانی دارد.

این ترکیب موادغذایی را امتحان کنید: در یک غذاساز، به میزان سه فنجان (۷۵۰ میلی‌لیتر) گل کلم بروکلی، یک‌سوم فنجان (۷۵ میلی‌لیتر) جعفری، یک‌سوم فنجان پنیر پارمزان رنده‌شده، یک‌چهارم فنجان (۶۰ میلی‌لیتر) گردو، دو حبه سیر و یک‌دوم فنجان ترکیب آبلیمو و روغن زیتون اضافه کنید. این سس را بر روی نان چاودار همراه با یک تکه سالمون یا گوشت بوقلمون بخارپز قرار داده و یک قطعه نازک از تربچه را روی آن قرار دهید.

همراه کردن گوشت و انبه برای داشتن استخوان‌هایی محکم

ترکیب موادغذایی : بتا کاروتن موجود در میوه و سبزیجات نارنجی‌رنگ (مانند انبه، هویج، سیب زمینی شیرین) به ویتامین A در بدن تبدیل می‌شود. این ویتامین علاوه بر نقش در رشد استخوان، برای حفظ سلامت پوست، چشم‌ها و سیستم ایمنی مفید است. اما برای به دست آوردن مزایای بهینه ویتامین A نیاز به عنصر روی دارید؛ این برای ساخت پروتئین متصل شونده به رتینول که ویتامین A را به بخش‌های مختلف بدن منتقل می‌کند، ضروری است. می‌توان روی را در گوشت گاو، گوشت مرغ، گوشت گوسفند، تخمه کدوتنبل و جوانه گندم یافت.

این ترکیب را امتحان کنید: در یک کاسه، یک انبه پوست‌کنده و نگینی شده، یک عدد فلفل دلمه نارنجی خرد شده، یک‌دوم پیاز قرمز ریز شده به طور ظریف و نازک، یک عدد فلفل هالاپینو دانه‌دار خرد شده، یک‌سوم فنجان (۷۵ میلی‌لیتر) گشنیز تازه خرد شده، یک‌چهارم فنجان (۶۰ میلی‌لیتر) نعنا تازه خرد شده، یک قاشق سوپ‌خوری پوست رنده شده پرتقال (۱۵ میلی‌لیتر) و دو قاشق سوپ‌خوری (۳۰ میلی‌لیتر) آب پرتقال را با هم ترکیب کنید. سپس کمی گوشت پخته شده یا سینه مرغ به آن اضافه کنید.

از ترکیب پودر زردچوبه و فلفل سیاه لذت ببرید و خطر ابتلا به سرطان سینه را کاهش دهید

این هم دلیل دیگری برای گرایش بیشتر به سمت ادویه‌جات است. محققان دریافتند که ترکیب کورکومین (ترکیبی که به زردچوبه و ادویه کاری رنگ می‌دهد) و پیپرین (ماده آتشین موجود در فلفل سیاه) می‌تواند مانع رشد سلول‌های سرطانی سینه شود. دانشمندان معتقدند مواد شیمیایی گیاهی مانند کورکومین و پیپرین در همکاری با هم قدرت مبارزه با بیماری بسیار زیادی پیدا می‌کنند.

این ترکیب را امتحان کنید: ابتدا فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید. ۳۹۸ میلی‌لیتر از نخود را به آرامی شسته و سپس بخشکانید و همراه دو قاشق چای‌خوری (۱۰ میلی‌لیتر) روغن کانولا و یا روغن هسته انگور، یک‌ونیم قاشق چای‌خوری (۷ میلی‌لیتر) زردچوبه، یک‌چهارم قاشق چای‌خوری (۱ میلی‌لیتر) پودر چیلی (فلفل قرمز)، یک‌چهارم قاشق چای‌خوری فلفل سیاه و یک‌چهارم قاشق چای‌خوری نمک به مدت ۳۵ دقیقه در فر قرار دهید تا پخته شود تا جایی که نخودها کمی ترد و قهوه‌ای رنگ شوند. سپس از این میان وعده گرم یا سرد لذت ببرید.

ماست و بادام درختی را برای گوارش بهتر با هم ترکیب کنید

محققان کشف کردند که فیبر موجود در پوست بادام درختی، میزان باکتری‌های مفید موجود در مجرای گوارشی را افزایش می‌دهند. پوست بادام درختی به عنوان یک ماده مغذی غیرقابل هضم پربیوتیک است که به رشد باکتری‌های سالم (پروبیوتیک) کمک می‌کند. پروبیوتیک‌ها در غذاهای تخمیری مانند ماست، میسو (خمیر سویا)، کلم ترش و کفیر یافت می‌شوند. کمک به رشد آن‌ها مهم است، زیرا هنگامی که تعدادشان افزایش می‌یابد، می‌توانند باکتری‌های ایجادکننده بیماری را افزایش دهند و ایمنی را تقویت کنند.

ارسال یک پاسخ

توجه داشته باشید: آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظر شما پس از تایید مدیر منتشر خواهد شد.