طرز تهیه سالاد ماکارونی رنگین کمان
سالاد ماکارونی رنگین کمان
ارزش تغذیهای ماکارونی
ارزش تغذیهای ماکارونی در اصل وابسته به آردی است که در تهیه از آن استفاده میشود. این مادهی غذایی غنی از نشاسته است، در حالی که میزان پروتئین آن حدود ۷ تا ۸ برابر کمتر از میزان نشاستهی آن است. از نظر عناصر معدنی به خصوص آهن و روی، در مقایسه با غذاهای دیگر که منبع اصلی املاح معدنی و ویتامینها هستند، در حد متوسطی است.
تجزیهی اسیدهای آمینهی ترکیبات پروتئینی ماکارونی در مقایسه با ترکیبات پروتئینی غذاهای دیگر مانند شیر، تخم مرغ و پروتئین سویا که روزانه مصرف میکنیم، نشان میدهد که از نظر اسید آمینهی ضروری لیزین در حد پایینی قرار دارد و به دلیل همین محدودیت اسید آمینهای، ارزش تغذیهای آن کاهش مییابدبنابراین فاکتور ارزش بیولوژیکی و فاکتور میزان پروتئین ماکارونی در مقایسه با تخم مرغ و گوشت پایینتر است
سالاد ماکارونی رنگین کمان برای وعده نهار و میان وعده بسیار مناسب است.
مواد لازم :
۴۵۰ گرم پاستا فنری رنگی
۱۱۰ گرم سوسیس قطعه قطعه شده
یک فنجان کلم بروکلی تازه
۱۸۰ گرم زیتون سیاه ، از وسط دو تکه شده
۲۴۰ گرم پنیر موزارلا ، خرد شده
۴۵۰ گرم سس مایونز ایتالیایی
طرز تهیه سالاد ماکارونی رنگین کمان :
برای تهیه سالاد ماکارونی یک قابلمه را پر از آب کرده و اجازه میدهیم تا بجوش آید سپس ماکارانی را درونش ریخته و ۸ تا ۱۰ دقیقه اجازه میدهیم تا طبخ شود سپس آب کش کرده و آب سرد رویش میریزیم.حال یک کاسه بزرگ آورده و ماکارونی پخته شده ، سوسیس ، کلم بروکلی ، زیتون ، پنیر و سس را درونش مخلوط میکنیم.به مدت یک ساعت درون یخچال قرار میدهیم سپس میتوانیم سرو کنیم.
سالاد ماکارونی میتواند گزینه مناسبی برای تهیه غذای جشن تولدها و میهمانی های کودکانه باشد . همچنین ورزشکارانی که در رشته بدنسازی فعالیت میکنند نیز میتوانند از این سالاد در برنامه غذایی خود استغاده کنند .