میگو سوخاری با اسفناج

0 25

میگو و اسفناج هردو ارزش غذایی بالایی دارند پس در این دستور آشپزی شما با یک غذای پر انرژی و مقوی روبرو هستید.
موادلازم:

    میگو=۱۲ عدد
    آرد سوخاری و شیر=از هر کدام نصف پیمانه پنیر پارمسان=۱/۴ پیمانه
    زردچوبه و نمک و پودر زنجبیل از هر کدام نصف قاشق چایخوری
    فلفل قرمز و فلفل سیاه=از هر کدام ۱/۴قاشق چایخوری
    تخم‌مرغ=یک عدد
    اسفناج=۲۰ برگ کامل (۱۰۰ گرم)
    آرد =یک قاشق چایخوری
    روغن زیتون=یک قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

میگوها را شسته و پاک می‌کنیم. آرد سوخاری، پنیر، زردچوبه، نمک و فلفل قرمز را با هم مخلوط می‌کنیم. تخم‌مرغ را با چنگال هم زده ابتدا میگو را در تخم‌مرغ و بعد در آرد سوخاری غلتانده و دوباره این کار را تکرار می‌کنیم. سپس به مدت هفت دقیقه در روغن فراوان سرخ می‌نماییم. میگوها را روی دستمال آشپزخانه می‌گذاریم تا روغن اضافی آن گرفته شود. اسفناج و شیر را روی حرارت می‌گذاریم قبل از گرم شدن، آرد پاشیده تا دو، سه دقیقه جوش بخورد. پودر زنجبیل و فلفل زده و از روی حرارت بر می‌داریم. روغن‌زیتون را اضافه کرده اسفناج را در ظرف سرو می‌گذاریم. سس شیر را روی آن ریخته و بعد میگوها را می‌چینیم

ارسال یک پاسخ

توجه داشته باشید: آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظر شما پس از تایید مدیر منتشر خواهد شد.