طرز تهیه حلوا مجلسی طلایی
مواد لازم برای تهیه حلوا مجلسی طلایی
آرد سفید، آرد گندم سبوسدار یا آرد سنگک ۲ فنجان سر پر
روغن جامد یا روغن حیوانی ۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع یک چهارم فنجان
پودر هل به مقدار لازم
خلال پسته و بادام و پودر نارگیل برای تزیین حلوا
مواد لازم برای تهیه شهد حلوا:
آب نصف فنجان
گلاب نصف فنجان
شکر یک و نیم فنجان
زعفران به میزان دلخواه
طرز تهیه شهد:
آب و شکر را با هم مخلوط کنید و روی شعله ملایم گاز هم بزنید تا ذرات شکر به طور کامل در آرد حل شوند.
در مرحله بعد شکر، زعفران و گلاب را به محلول آب و شکر اضافه کنید و هم بزنید.
وقتی که رنگ شهد کاملا زعفرانی شد و شهد قوام گرفت و کمی سفت شد، شعله را خاموش کنید.
طرز تهیه حلوا مجلسی طلایی:
قبل از هر چیز آرد را الک کنید تا حین پخت گولهگوله نشود.
آرد را روی شعله ملایم گاز تفت دهید و مرتب هم بزنید تا تمام ذرات آرد به صورت هماهنگ تفت بخورد
و بوی خامی آن گرفته شود.
زمانی که رنگ آرد کمی تغییر کرد و به رنگ کرمی درآمد، شعله را خاموش کنید.
یک بار دیگر آردهایی که تفت دادید را الک کنید تا یک حلوای صاف، یکدست و لطیف داشته باشید.
قرار است یکبار دیگر آرد را با روغن هم تفت بدهیم پس همانقدر که در مرحله نخست تفت دادن رنگ آرد کمی تغییر کرد و به رنگ کرم درآمد شعله را خاموش کنید.
بعد از الک کردن دوباره، آرد را دوباره در ماهی تابه یا قابلمه بریزید و آن را به سمت گوشههای ظرف کنار بزنید به نحوی که وسط قابلمه خالی شود.
در این مرحله پودر هل، روغن جامد یا حیوانی و روغن مایع را همه با هم اضافه کنید و شعله گاز را روی درجه ملایم تنظیم کنید.
مواد فوق را مرتب به هم بزنید تا به رنگ دلخواه حلوایی که میخواهید برسید.
در این مرحله شهد را به آرامی به ترکیب فوق اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا شهد خوب به خورد مواد برود.
حالا در صورت دلخواه چند قطره گلاب و در صورت تمایل چند قطره عرق هل اضافه کنید.
وقتی حلوا به روغن افتاد شعله را خاموش کنید، در ظرف مورد نظرتان سرو کنید و با خلال پسته و بادام و پودر نارگیل یا دارچین تزیین کنید.