طرز تهیه کوکوی جوانه

کوکوجوانه
0 112

مواد لازم

•    ۱ پیمانه جوانه ماش

•    ۲ عدد هویج

•    ۲ عدد بادمجان

•    ۲/۱ عدد فلفل دلمه ای

•    ۲۰۰ گرم قارچ

•    ۲ عدد پیاز

•    ۴ عدد تخم مرغ

•    ۲/۱ پیمانه روغن مایع

•    ۱ قاشق چایخوری ادویه مخلوط

•    نمک

کوکوهای خوشمزه مخصوص عصرهای تابستان (۳)

طرز تهیه

۱٫    ابتدا قارچ را به صورت ورقه‌ای برش دهید. سپس آنها را در روغن روی حرارت ملایم تفت دهید. هویج را نیم پز کنید و با بادمجان حلقه شده هر دو را تفت دهید.

۲٫    پیاز را سرخ کنید. در کاسه ای تخم مرغ ها را بشکنید و هم بزنید. نمک و ادویه را اضافه کنید، سپس هویج، بادمجان، پیاز، قارچ خردشده را همراه با فلفل دلمه ای نگینی خرد و جوانه ماش را به مایه تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید.

۳٫    در تابه ای روغن را داغ کنید و مایه کوکو را در آن بریزید. پس از سرخ شدن هر دو طرف آن، با گوجه فرنگی و خیار شور، لیمو ترش تزئین و سرو کنید.

مطالب مشابه:

طرز تهیه کوکوی کدو سبز
طرز تهیه کوکوی هفت لشکر
طرز تهیه کوکوی سبزیجات
طرز پخت کوکو برنجی
روش پخت کوکو بادمجان کبابی چگونه است؟
طرز تهیه کوکو ماکارونی

ارسال یک پاسخ

توجه داشته باشید: آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظر شما پس از تایید مدیر منتشر خواهد شد.