تیرامیسو و چیزکیک انار ویژه شب یلدا

0 417

تیرامیسو و چیزکیک انار ویژه شب یلدا

تیرامیسو انار ویژه شب یلدا

مواد لازم :
آب انار یک پیمانه
پودر قهوه یا نسکافه یک پیمانه
نصف پیمانه شکر
۴ قاشق غذاخوری عرق بهارنارنج
پنیر خامه ای ۴/۳ پیمانه
خامه فرم گرفته نصف پیمانه
شکلات تلخ رنده شده ۵۰ گرم
یک پیمانه دانه انار
بیسکویت به میزان لازم(لیدی فینگر یا هر نوع دلخواه)

طرز تهیه تیرامیسو انار ویژه شب یلدا

ابتدا آب انار و پودر قهوه را با نیمی از شکر مخلوط کرده و داخل مایکروویو یا روی حرارت کاملا حل کنید و بعد عرق بهار نارنج را اضافه کنید کرم کاستارد را تهیه کرده و به جای وانیل به آن نمک اضافه کنید
کرم آماده شده را به روش بن ماری روی بخار آب قرار داده و حدود ۱۰ دقیقه هم بزنید .
بعد مداوم هم بزنید تا خنک شود.
کرم را روی یک کاسه محتوی یخ قرار داده و هم بزنید تا خودش را بگیرد .
پنیر خامه ای و خامه فرم گرفته را در ظرف جداگانه مخلوط کنید و آن را به کاستارد خنک شده اضافه کنید. مقداری بیسکوییت را داخل ظرف سرو چیده و روی آن آب انار بریزید و بعد کرم را روی آن اضافه کرده و صاف کنید و روی مقداری شکلات رنده شده اضافه کنید و تا انتها ادامه داده و در پایان دانه انار را روی دسر بریزید.دسر را ۳ساعت داخل جایخی و ۲ساعت داخل یخچال استراحت دهید.درآخر کار زمانیکه دسر آماده شد دانه انار را روی دسر بریزید و به شکل دلخواه تزئین کنید

طرز تهیه راحت و آسان چیزکیک انار ویژه شب یلدا
مواد لازم برای پایه چیزکیک انار ویژه شب یلدا

بیسکویت پتی بور ساده یا شکلاتی و یا بیسکویت ساقه طلایی: ۱ و ½ پیمانه پودر شده

کره بدون نمک آب شده: ۶ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای لایه میانی و مایه چیزکیک انار ویژه شب یلدا

پنیر خامه: ۳ بسته یا ۶۵۰ گرم در دمای اتاق

عصاره وانیل: ۱ قاشق مرباخوری

پودر قند: ۱ و ½ پیمانه

خامه سنگین زده شده: ¾ پیمانه

دانه انار: ۱/۳ پیمانه

شما به دنبال این مطالب هستید:

مواد لازم برای لایه روی چیزکیک ویژه شب یلدا

آب انار: ۱ و ½ پیمانه

ژله تمشک: ۱ بسته متوسط

مواد لازم برای لایه روی چیزکیک ویژه شب یلدا

آب انار: ۱ و ½ پیمانه

ژله تمشک: ۱ بسته متوسط

طرز تهیه چیزکیک انار ویژه شب یلدا

مرحله اول

برای درست کردن چیزکیک ژله و انار یخچالی به یک قالب کمربندی کیک سایز ۸ یا ۲۰ سانتی‌متری نیاز دارید. (اگر قالب کمربندی یا قالب کیک ندارید از یک ظرف پیرکس که در برابر سرمای فریزر دوام دارد استفاده کنید). ابتدا کراست یا پایه چیزکیک را درست کنید. بیسکویت‌ها را در دستگاه غذاساز خرد و پودر کنید. سپس کره آب شده را با بیسکویت مخلوط کنید. مایه بیسکویتی را با دست ورز دهید تا دانه‌های بیسکویت مثل دانه‌های شن به هم بچسبند سپس با لیسک پایه بیسکویتی را صاف و یکدست کنید. حالا کف قالب چیزکیک را با کاغذ روغنی بپوشانید و سپس پایه بیسکویتی چیزکیک را در آن بریزید. با لیسک حسابی کراست بیسکویتی را در قالب صاف و هموار کنید. قالب چیزکیک را تا پایان درست کردن مایه چیزکیک داخل فریزر بگذارید. ذکر این نکته ضروری است که برای پایه چیزکیک از کیک اسفنجی هم می‌توانید استفاده کنید. به همین منظور باید کیک‌ اسفنجی ساده یا شکلاتی را خرد کنید و به شکل پودر درآورید و به همین ترتیب در قالب کیک و در فریزر بگذارید.

مرحله دوم

برای درست کردن لایه میانی و مایه اصلی چیزکیک در یک کاسه بزرگ پنیرهای خامه‌ای را برزید و کمی با حالت ضربه‌ای هم بزنید و سپس عصاره وانیل و پودر قند را اضافه کند. با سرعت متوسط به مدت ۳ الی چهار دقیقه هم بزنید تا شکر کاملا در پنیر ناپدید شود. حالا به آرامی خامه را در چند مرحله اضافه کنید و مرتب هم بزنید. به مدت ۱ الی سه دقیقه با سرعت کم هم بزنید و سپس به مدت ۱ الی دو دقیقه با سرعت بیشتر هم بزنید. مایه پنیری را روی پایه بیسکویتی بریزید و با لیسک خوب صاف و هموار و یکدست کنید. قالب کیک را دو بار به آرامی به کنار سطح کار بکوبید تا حباب‌های مایه پنیری خارج شوند. سپس دانه‌های انار را روی آن بریزید. حالا چیزکیک را داخل فریزر بگذارید. یادتان باشد برای درست کردن چیزکیک انار از پنیر ماسکارپونه هم می‌توانید استفاده کنید.

مرحله سوم

در این مرحله باید ژله انار را درست کنید. برای این کار ½ لیوان فرانسوی دسته‌دار آب را در یک قابلمه شیرجوش بریزید و وقتی به جوش آمد پودر ژله را به آن اضافه کنید. پودر ژله را در آب حل کنید و وقتی کاملا حال شد ۱ لیوان آب انار سرد به آن اضافه کنید. اجازه بدهید ژله در دمای اتاق خنک شود و سپس به آرامی با قاشق روی مایه پنیری چیزکیک بریزید. چیزکیک انار را به مدت ۸ ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود و کاملا خودش را بگیرد. برای برش چیزکیک از یک چاقوی گرم استفاده کنید تا چیزکیک به خوبی برش بخورد.

*نکته: چیرکیک انار را بدون قالب کمربندی و در قالب‌های یک نفره یا لیوان‌های مورد نظر خودتان به همین ترتیب هم می‌توانید درست کنید که یک ایده عالی برای جشن‌ها و مهمانی‌ها است.

ارسال یک پاسخ

توجه داشته باشید: آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظر شما پس از تایید مدیر منتشر خواهد شد.