دستور تهیه سس زرشک ساده و خوشمزه

تهیه سس زرشک خانگی طبیعی و خوشمزه
0 56

سس زرشک:

ابتدا زرشک ها را پاک کرده و بشویید.

مقداری آب روی زرشکها ریخته البته نه خیلی زیاد.
روی حرارت ملایم حدود ده دقیقه گذاشته تا بجوشد.
بعد در صافی ریخته و تفاله های زرشک را جدا کنید.
مجدد آب زرشک را روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشد کمی غلیظ شود مانند رب انار.
سس زرشک آماده است.
از این سس خوشرنگ و خوشمزه برای تهیه مرغ شکم پر، ماهی شکم پر، روی بعضی دسرها مثل فالوده و بستنی و … استفاده کنید.
امیدوارم درست کنین و از استفاده آن در غذاها لذت کافی را ببرید.

ارسال یک پاسخ

توجه داشته باشید: آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظر شما پس از تایید مدیر منتشر خواهد شد.