دستورتهیه بادمجان شکم پر
مواد لازم برای تهیه بادمجان شکم پر:
بادمجان کوچک ………. ۴تا ۵عدد
رب انارملس و رب آلوچه……….از هرکدام دو قاشق غذا خوری
گردوی چرخ شده………….نصف لیوان
پیاز کوچک……….یک عدد
سبزی شمالی خرده……………..یک لیوان پر
سیر……………….دو حبه
نمک فلفل زردچوبه…………..بمیزان لازم
بادمجان شکم پر
برای تهیه بادمجان شکم پر اول سبزیای معطر شمالی را بعد از اینکه شستید و آبکش کردید با سبزی خرد کن یا چاقو ساطوری خیلی ریز کنید.
بادمجان ها را پوست کنده از شکم بازشان کنید (برش بزنید ) که وسطش باز شود توجه کنید تا انتها برش نزید که موقع پختن درون تابه مواد بیرون ریخته میشود .
نمک بپاشید روی بادمجانها و بگذارید درون آبکش تا تلخاب بادمجانها گرفته شود بعد درون روغن داغ سرخ کنید .
در همان تابه ای که بادمجانها را سرخ کردید سبزی خرد شده و یک پیاله دانه انار ترش خشک یا تازه فرقی ندارد یک قاشق رب الوچه و یک قاشق رب انار ملس و نمک وفلفل و نصف لیوان گردوی چرخ شده و دو قاشق پیاز داغ و سیر له شده خوب تفت داده و داخل بادمجانهای سرخ شده را با این مواد خوش طعم و عطر پر کنید و داخل تابه تفلون یا پیرکس بچینید .
نصف فنجان آب بریزید و درب تابه را ببندید تا هم ترشی مواد به خورد بادمجان برود و هم بادمجانها پخته تر شوند حدود ده دقیقه کافیست این غذای بسیار خوش طعم و لذیذ را در کنار برنج کته میل کنید .
اگر در منزل سبزی شمال ندارید از مقداری نعناع و جعفری و گشنیز و کمی پونه میتوانید استفاده کنید.ولی سبزی شمالی عطر خاص خودش را دارد.
اگر از موادتان زیاد آمد میتوانید کنار شکم پرهای آماده هنگام سرو درون بشقاب بریزید
پیشنهاد میکنیم این غذای خوشمزه و بسیار مقوی را حتما یکبار امتحان کنید و از خوردنش نهایت لذت را ببرید.