دستور تهیه استیک و اسفناج با سس کره و سیر
مواد اولیه :
گوشت گوساله ۶۵۰ گرم
اسفناج ۷۰۰ گرم
کره سه ق غ
سیر ۵ حبه
آویشن ۱ ق چ
رزماری تازه ۱ ق چ
ریحان تازه ۲ ق غ
سس سویا ۱ ق غ
سس تند ( یا کچاب ) ۱ ق غ
روغن زیتون ۴ ق غ
فلفل سبز یا قرمز تازه ۲ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم .
طرز پخت:
ابتدا در یک کاسه ی بزرگ گوشت های نواری خرد شده را با دو قاشق روغن زیتون ، سس سویا و سس تند مخلوط کرده و در یخچال قرار داده تا مزه دار شود .
سپس اسفناج ها را با یک استکان آب جوش ( باکمی نمک) ، به مدت ۷ دقیقه نیم پز کرده و با کره و روغن سرخ کرده تا کاملا طلایی شود .
بعد آنها را از روغن خارج کرده و نوار های استیک را در ماهیتابه یا تابه ی گریل کاملا تفت داده تا گوشت ها کاملا بپزد البته با توجه به اینکه دوست دارید استیکتون پخته یا آبدار باشد زمان را تنظیم کنید .
سیر ، فلفل و آب لیمو را اضافه کرده و تفت داده . مجددا اسفناج ها را اضافه کرده .
در انتها آویشن ، ریحان و رز ماری را اضافه کرده و از روی حرارت برداشته و میل کنید نوش جان
نکته* به جای گوشت گوساله از گوشت مرغ یا بوقلمون هم می توانید استفاده کنید .
اگر دوست دارید گوشت هاتون کاملا مغز پخت شوند می توانید بعد از سرخ کردن نوارهای استیک رو به مدت ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۲۲۰ درجه قرار دهید.