دستور تهیه استیک و اسفناج با سس کره و سیر

روش تهیه استیک و اسفناج با سس کره و سیر خوشمزه
0 290

 

مواد اولیه :
گوشت گوساله ۶۵۰ گرم
اسفناج ۷۰۰ گرم
کره سه ق غ
سیر ۵ حبه
آویشن ۱ ق چ
رزماری تازه ۱ ق چ
ریحان تازه ۲ ق غ
سس سویا ۱ ق غ
سس تند ( یا کچاب ) ۱ ق غ
روغن زیتون ۴ ق غ
فلفل سبز یا قرمز تازه ۲ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم .

طرز پخت:
ابتدا در یک کاسه ی بزرگ گوشت های نواری خرد شده را با دو قاشق روغن زیتون ، سس سویا و سس تند مخلوط کرده و در یخچال قرار داده تا مزه دار شود .

سپس اسفناج ها را با یک استکان آب جوش ( باکمی نمک) ، به مدت ۷ دقیقه نیم پز کرده و با کره و روغن سرخ کرده تا کاملا طلایی شود .

بعد آنها را از روغن خارج کرده و نوار های استیک را در ماهیتابه یا تابه ی گریل کاملا تفت داده تا گوشت ها کاملا بپزد البته با توجه به اینکه دوست دارید استیکتون پخته یا آبدار باشد زمان را تنظیم کنید .

سیر ، فلفل و آب لیمو را اضافه کرده و تفت داده . مجددا اسفناج ها را اضافه کرده .

در انتها آویشن ، ریحان و رز ماری را اضافه کرده و از روی حرارت برداشته و میل کنید نوش جان

نکته* به جای گوشت گوساله از گوشت مرغ یا بوقلمون هم می توانید استفاده کنید .
اگر دوست دارید گوشت هاتون کاملا مغز پخت شوند می توانید بعد از سرخ کردن نوارهای استیک رو به مدت ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۲۲۰ درجه قرار دهید.

ارسال یک پاسخ

توجه داشته باشید: آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظر شما پس از تایید مدیر منتشر خواهد شد.