طرز تهیه پفیلا خانگی طعم دار

0 315

پفیلا خانگی طعم دار

مواد لازم

روغن مایع دو ق غ.
ذرت یک لیوان .نمک دو ق چ
برای طعم دار کردن
قسمت گوجه ای
.کچاپ دو ق غ.(اگر دوست دارین یک ق چ فلفل.و دو ق چ پودر سیر هم اضافه کنید )
یک ق غ روغن .نصف ق چ نمک
قسمت لیمویی
آب لیمو ترش سه ق غ
نصف ق چ زردچوبه
یک ق غ روغن مایع
نصف ق چ نمک
قسمت دودی
سس باربیکیو کاله سه ق غ
روغن مایع یک ق غ
نمک نصف ق چ

دستور تهیه

وقتی که میخواهید پفیلای خانگی درست کنید برای هر طعم مواد اون طعم را داخل تابه جداگانه بریزید با حرارت خیلی ملایم .

برای درست کردن پفیلا

ابتدا روغن و نمک را با ذرت مخلوط کنید و روی شعله بزرگ با حرارت ملایم بگذارید اول خوب هم‌ بزنید تا ذرت به روغن آغشته و خوب داغ شود وقتی حسابی داغ شدن در قابلمه را بگذارید.
در این مرحله شعله رو خیلی زیاد کنید مرتب از روی شعله بردارید و با دستگیره قابلمه را خوب تکان بدید دوباره پنج شش ثانیه روی حرارت بگذارید باز از روی حرارت بردارید و خوب تکان دهید کم کم ذرت ها شروع میکنن به شکفتن تو این زمان حرارت رو کم کنید و باز چند ثانیه روی حرارت بزارید و چند ثانیه بردارین تا تمام ذرتها پف کنند بعد خاموش کنید و درش را بردارید بعد تا پفیلا داغ است سه قسمت کنید و هر قسمت ر داخل تابه ها بریزید و خوب مخلوط کنید.
پفیلا و مواد پفیلا باید داغ باشند و ترکیب بشند بعد که کامل مخلوط کردید روی حرارت و باشعله ملایم هم بزنید دو سه دقیقه هم بزنید روی حرارت تا کامل مواد به خورد پفیلا برود و ترد شود.
برای طعم پنیری هم بعد از آماده شدن روی پفیلا پنیر پارمسان بریزید و خوب مخلوط کنید.

ویژگی‌های دارویی

ارسال یک پاسخ

توجه داشته باشید: آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظر شما پس از تایید مدیر منتشر خواهد شد.