دستور پخت کیک کنجدی هل وگلاب

0 166

کیک کنجدی هل وگلاب

کیک (انگلیسی: cake) یا گتو (فرانسوی: gâteau) گونه‌ای شیرینی است که خاستگاه اروپایی دارد. اگرچه به باور باستان‌شناسان این خوراک از زمان‌های باستان وجود داشته‌است، اما تصوری که از کیک امروزی وجود دارد و سه ویژگیِ شیرین بودن، سبکی و بافت اسفنجی را در ذهن مجسم می‌کند، نوعی شیرینی است که از میانهٔ سدهٔ هجدهم به وجود آمده‌است. آرد، شکر، تخم مرغ و کره چهار ماده‌ای هستند که بیش از مواد دیگر در کیک به کار برده می‌شوند. کیک‌ها به‌طور کلی به دو گروه بزرگ غیرچرب یا کیک‌های اسفنجی و چرب یا کیک‌های کره‌ای تقسیم می‌شوند.

مواد لازم:

آرد سفید تازه ۲لیوان
روغن ۱/۲ لیوان
شیر ۱ لیوان سرخالی
شکر ۱ لیوان
تخم مرغ ۴عدد
بیکینگ پودر ۱ق غ
وانیل ۱ق چ
گلاب دواتیشه ۲تا۳ق غ
هل ۱/۲ق غ

طرز تهیه کیک کنجدی هل وگلاب:

این کیک بافت بسیار لطیفی دارد و بسیار خوش طعم وخوش عطراست.

اول آرد را با بیکینگ پودر یک بار الک کنید و بعد شکر و تخم مرغ را در ظرفی با چنگال یا همزن برقی خوب هم بزنید تاکرم رنگ و کشدار شود.

سپس روغن راریخته کمی هم زده بعد شیر و گلاب راریخته وهم زده.

بعد آرد و بیکینگ پودر سه بارالک شده را در آن بریزید وبه ارامی با لیسک به یک جهت هم بزنید .

حالا قالب کیک را چرب کنید و کمی آرد در کف و اطراف آن بپاشید یا از روغن جداکننده استفاده کنید و بعد مایع کیک را در قالب بریزید سپس قالب پر از مایه کیک را در فر از پیش گرم شده بمدت ۴۰تا۵۰ دقیقه در درجه حرارت ۱۷۵ درجه فر قرار دهید .

بعد از اتمام کار وقتی کیک پخت
روی کیک را با ۱ق م عسل که با اب کمی رقیق شده.مرطوب کنید وپودر نارگیل رویش بریزید با پودرپسته وگل محمدی تزیین کنید .
حتما این کیک را امتحان کنید طعم و عطرش بینظیر است.

نکته

مقدار هل را بیشتر نریزید چون تلخ باعث تلخ شدن کیک می شود.

میتوانید قالب را با ارده چرب کرده و کامل کنجد بپاشید داخل آن بعد مواد کیک را بریزید.

استفاده از وانیل اختیاریست چون این کیک هل دارد اصلا بوی تخم مرغ نمیدهد.

 

ارسال یک پاسخ

توجه داشته باشید: آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظر شما پس از تایید مدیر منتشر خواهد شد.