طرز تهیه سالاد پیازچه و تن ماهی

دستور تهیه سالاد پیازچه با تن ماهی
0 61

سالاد پیازچه با تن ماهی

مواد لازم:

سیب زمینی ۳ عدد
پیاز چه نصف لیوان
خیار شور یک لیوان
تن ماهی یک قوطی
شوید خرد شده یک فنجان
نمک فلفل و زرد چوبه به میزان لازم
سس مایونز به میزان لازم

طرز تهیه سالاد پیازچه و تن ماهی :

سیب زمینی ها را پوست گرفته و نگینی خرد کنید.با کمی نمک و زرد چوبه بپزید. و آبکش کنید.

نصف لیوان پیازچه، کمتر از نصف لیوان شوید خرد شده، بیشتر از یه لیوان خیارشور، یه تن ماهیِ ( بیست دقیقه! جوشیده و روغن گرفته) و در نهایت هم فلفل سیاه و سس مایونز اضافه کرده هم بزنید و خوب مخلوط کنید.

نکته*
به هیچ وجه نمک نریزید چون هم تن ماهی هم خیارشور به اندازه کافی نمک دارند.

یکی دو ساعت در یخچال بگذارید مواد طعم دار بشوند که در اینصورت سالاد بسیار خوشمزه ای خواهید داشت.

ارسال یک پاسخ

توجه داشته باشید: آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظر شما پس از تایید مدیر منتشر خواهد شد.