طرز تهیه دسر فرنی بستنی مخصوص

فرنی بستنی با ژلاتین
0 101

فرنی بستنی یک فرنی متفاوت با طعم بستنی برای پذیرایی از مهمانهای شب یلدایتان.

مواد لازم:

بستنی وانیلی ۱ لیوان (به اندازه یک لیوان)
شیر ۳ لیوان
شکر یک پیمانه
نشاسته ۶ قاشق غذاخوری پر
وانیل نصف قاشق چایخوری
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
خامه ۴ قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه فرنی بستنی مخصوص:

شیر ،شکر و نشاسته را با هم مخلوط کنید تا نشاسته در شیر حل شود و روی حرارت ملایم بگذارید و مدام هم بزنید تا مثل فرنی غلیظ شود بعد از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کمی خنک شود،روی پودر ژلاتین نصف استکان آب سرد ریخته تا اسفنجی شود و روی حرارت غیر مستقیم بگذارید تا کاملا حل شود.
بعد از اینکه مخلوط شیر و شکر و نشاسته کمی خنک شد، بستنی آب شده وخامه صبحانه و گلاب و وانیل را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید بعد پودر ژلاتین را که کمی از دما افتاده به مخلوط اضافه کرده و خوب همه ی مواد را با هم مخلوط کنید و از صافی رد کنید و در قالب چرب شده بریزید وبمدت ۴ الی ۵ ساعت داخل یخچال بگذارید تا ببندد.

مواد را به دوقسمت تقسیم کرده و به یک قسمت رنگ خوراکی بنفش زده و لایه لایه داخل قالب بریزید البته باید هر لایه سفت شود بعد لایه بعدی را بریزید.
مواد اضافی را هم داخل لیوان ها ریخته اول مواد بنفش را بریزید به این صورت که لیوانها را کج داخل قالب مافین گذاشته و مواد را داخلش بریزید و با همان قالب داخل یخچال گذاشته تا ببندد سپس لایه سفید را روی لایه قبلی ریخته ،البته برای لایه سفید لازم نیست لیوان را کج کنید.

نکته *شما میتوانید با پودر کاکائو یا زعفران رقیق شده هم موادتان را رنگی کنید.

بعد از اینکه دسر را از قالب خارج کرده اید با ترایفل رنگی و مروارید خوراکی تزئین کنید.

ارسال یک پاسخ

توجه داشته باشید: آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظر شما پس از تایید مدیر منتشر خواهد شد.