طرز تهیه سوپ عدس و شوید مقوی و خوشمزه
سوپ عدس و شوید خیلی سریع اماده می شود و بسیار لذیذ است .
مواد لازم :
عدس یک لیوان
جو پرک یک سوم لیوان
پیاز یک عدد
سیر یک تا دوحبه
رب گوجه فرنگی ۲قاشق غذاخوری
شوید خشک یک ق غذاخوری
قارچ ۳.۲ عدد
طرز تهیه سوپ عدس و شوید:
جوپرک و عدس را با آب روی حرارت میگذاریم تا خوب بپزد.
در این زمان پیاز داغ درست می کنیم، سیر له شده را هم به پیاز اضافه می کنیم، به محض اینکه بوی سیر بلند شد، رب گوجه رو اضافه می کنیم
و به خوبی در مواد سرخ میکنیم سپس شوید را اضافه میکنیم.
هنگامی که عدس پخت مواد فوق و قارچ را به آن اضافه می کنیم سپس در صورت تمایل با گوشتکوب برقی چند پالس میزنیم
تا کمی مواد یکدست شود و برای بهتر جا افتادن سوپ دوباره روی حرارت میگذاریم.
هنگام سرو هم می توانیم این سوپ عدس را با پیاز داغ و نعنا داغ تزیین کنیم.
نکته
اگر دوست دارید سوپ شما لعاب بیشتری داسته باشید میتوانید مقداری آرد برنج را به پیاز داغ اضافه کنید و پس از تفت دادن بقیه مواد را به سوپ اضافه کنید.
خواص عدس
ماهیچه سازی
اندامها و ماهیچههای ما برای رشد و ترمیم به پروتئین نیاز دارند. عدس، بهویژه عدس جوانهزده، حاوی تمام اسید آمینههای ضروری است که بدنمان برای ساخت ماهیچه و عملکرد خوب بدن لازم دارد.
پیشگیری از سرطان
محققان متوجه شدهاند که لکتین (lectin) گیاهی، نوعی پروتئین گیاهی که در خوراکیهایی مانند عدس، گندم، بادام زمینی، نخود و سویا پیدا میشود، تأثیری عالی روی سلولهای سرطانی دارند. در حقیقت لکتین با سمی کردن سلولهای سرطانی، آنها را وارد مرحله خزانیاختهای میکند. خزانیاختهای بهگونهای از مرگ سلولی میگویند که طی فرایند مرگ برنامهریزیشده سلول صورت میگیرد. این ویژگی لکتین باعث میشود که بهطور بالقوه، مانع رشد سلول های سرطانی را بگیرد.