طرز تهیه کیک پسته

0 73

کیک پسته

کیک (انگلیسی: cake) یا گتو (فرانسوی: gâteau) گونه‌ای شیرینی است که خاستگاه اروپایی دارد. اگرچه به باور باستان‌شناسان این خوراک از زمان‌های باستان وجود داشته‌است، اما تصوری که از کیک امروزی وجود دارد و سه ویژگیِ شیرین بودن، سبکی و بافت اسفنجی را در ذهن مجسم می‌کند، نوعی شیرینی است که از میانهٔ سدهٔ هجدهم به وجود آمده‌است. آرد، شکر، تخم مرغ و کره چهار ماده‌ای هستند که بیش از مواد دیگر در کیک به کار برده می‌شوند. کیک‌ها به‌طور کلی به دو گروه بزرگ غیرچرب یا کیک‌های اسفنجی و چرب یا کیک‌های کره‌ای تقسیم می‌شوند. تفاوت کیک‌های کره‌ای با کیک‌های اسفنجی در اینست که برخلاف کیک‌های اسفنجی حباب داخل این نوع کیک در اثر وارد کردن هوا توسط به‌هم‌زدن شکر و تخم مرغ به وجود نیامده‌است بلکه عامل اصلی در به وجود آمدن حباب در این نوع کیک‌ها، ایجاد گاز در داخل کیک، بخاطر استفاده از یک عامل ورآورنده نظیر بیکینگ پودر است. همچنین کیک کره‌ای از نظر وزنی سنگین است درصورتی‌که سبک بودن، از ویژگی‌های یک کیک اسفنجی است

طرز تهیه کیک پسته ای خوشمزه و خوش رنگ را در پاسخگویان بخوانید.

موادلازم:

تخم مرغ:۳عدد
آرد:یک و نیم پیمانه
شیر:نصف پیمانه
روغن مایع:نصف پیمانه
شکر:یک پیمانه
وانیل:یک هشتم قاشق چایخوری
پسته خام پودر شده:یک پیمانه
پودر هل:یک قاشق مرباخوری پر
بکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری

طرزتهیه کیک پسته :

ابتدا همه ی مواد را اندازه گیری کنید و در دمای محیط قرار بدید.
سفیده های تخم‌مرغ را با همزن بزنید تا حجمش زیاد شود .نصف شکر را به سفیده اضافه کنید و باهمزن بزنید..در ظرف دیگر زرده ها و وانیل و بقیه ی شکر را با همزن بزنید و به سفیده ها اضافه کنید و هم بزنید.شیر و روغن را اضافه کرده و هم‌بزنید. آرد را همراه بکینگ پودر سه بار الک کرده و به مواد اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید در آخر پودر پسته همراه با پودر هل را اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید و در قالب که با روغن جامد چرب شده بریزید و در فر که ده دقیقه قبل روشن کردید با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه قرار بدید.(بعد از ۳۰ دقیقه با خلال دندان چک کنید اگه پخته بود از فر خارج کنید)

ارسال یک پاسخ

توجه داشته باشید: آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظر شما پس از تایید مدیر منتشر خواهد شد.