بورانی اسفناج با گردو

طرز تهیه بورانی اسفناج سنتی با گردو
0 155

بورانی اسفناج را با سیر و گرد و مخلوط کنید تا عطر و طعم بینظیری را تجربه کنید

مواد مورد نیاز

اسفناج ۱ کیلو
مغزگردوی خرد شده ۴ قاشق غذاخوری
ماست ۵۰۰گرم
سیر ۳حبه
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار کافی

طرز تهیه

ابتدا اسفناج‌ها را بشورید و وقتی کاملا آب آن‌ها خشک شد درشت خرد کنید. برای پختن اسفناج‌ها نهایتا ½ فنجان آب نیاز دارید تا بخارپز شوند (اگر هم آب اضافه نکنید اتفاقی نمی‌افتد). کافی است که اسفناج‌ها نرم شوند. حالا سیرها را رنده کنید و به اسفناج در حال پخت اضافه کنید. وقتی آب اسفناج کاملا کشیده شد نمک و فلفل آن را اندازه کنید و از روی شعله گاز بردارید. اجازه دهید اسفناج‌ها خنک شوند و سپس با ماست مخلوط کرده و سرو کنید. می‌توانید مقداری گردو خرد شده و در صورت تمایل کشمش هم به بورانی اسفناج اضافه کنید که در این صورت بورانی اسفناج تبریزی خواهید داشت.

شما به دنبال این مطالب هستید:
نکته

*برای این‌که یک بورانی اسفناج لذیذ و خوشمزه داشته باشید بهتر است از ماست موسیر برای درست کردن آن استفاده کنید.

*برای خوش طعم‌تر شدن بورانی اسفناج یک مقدار نعنا تازه ساطوری خرد شده یا نعنا خشک و کمی هم پودر گل سرخ به آن اضافه کنید.

*برای تهیه بورانی اسفناج رژیمی و غیر رژیمی بهتر است فقط اسفناج‌ها را بخارپز کنید.

*برای تزیین این غذا می‌توانید از برگ‌های رزماری تازه و زرشک تازه هم استفاده کنید.

برخی بر این باورند که خوردن ماست و اسفناج با هم یا همان بورانی اسفناج درست نیست چون مانع از جذب آهن اسفناج می‌شود. این نظریه تا حدودی درست است اما مسئله اینجاست که از طعم خوشمزه بورانی اسفناج نمی‌توان به سادگی گذشت هر چند که به عقیده کارشناسان تغذیه بهتر است که به جای ماست، به اسفناج شیرنارگیل اضافه کنید یا اسفناج را به صورت‌های دیگر مصرف کنید.

ارسال یک پاسخ

توجه داشته باشید: آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظر شما پس از تایید مدیر منتشر خواهد شد.