طرز تهیه باقلوا ی پسته ای خندان و خوشمزه

باقلوا پسته خندان شیرینی خوشمزه و لذیذ
0 2,506

باقلوا یکی از شیرینی‌ های پرطرفدار است که هم در میهمانی‌ها سرو می‌شود و هم به عنوان دسر از آن استفاده می‌کنند. امروز طرز تهیه باقلوا پسته ای واقعی را به شما آموزش می دهیم. امیدواریم از تهیه آن لذت ببرید.

مواد لازم:
تخم مرغ ۳ عدد
آرد ۳ لیوان
شکر ساییده ۱لیوان
روغن جامد آب شده ۱لیوان
بکینگ پودر ۱قاشق چایخوری
وانیل ۱/۳ قاشق چایخوری

مواد میانی :
پسته پودر شده ۲ پیمونه
شکر ۱.۲ پیمونه
هل مقداری

شیر عسل براخمیر کردن به مقدار لازم

طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ ها را چند دقیقه با همزن میزنیم.سپس شکر را اضافه کرده و باز کمی میزنیم،بعد بکینگ پودر را اضافه میکنیم و در آخر کار روغن وآرد را.سپس ورز میدهیم تا خمیر لطیفی بدست آید.بعد با دست گلوله های کوچکی(به اندازه فندق) درست کرده ودر قالب مخصوص بادام روسی میگذاریم.بعد قالب رو میبندیم و روی شعله اجاق گاز نگه میداریم. هر چند لحظه قالب را برعکس میکنیم تا هر در طرف آن برشته شود.بعد قالب را از روی گاز برداشته و آنرا باز میکنیم و شیرینی را بیرون میاوریم.

بعد که شیرینی را درست کردیم مغز پسته را باشیر عسل خمیر میکنیم  و داخل آن قرار میدهیم و دو قسمت بادام را بهم میچسبانیم.

نوش جان.

+همچنین بخوانید : طرز تهیه باقلوای خرما و گردو

باقلوا گونه‌ای شیرینی است که در کشورهای ایران، ترکیه، جمهوری آذربایجان و کشورهای آسیای میانه و قفقاز، برخی کشورهای عربی، یونان، قبرس و برخی مناطق روسیه تهیه می‌شود. باقلوا شیرینی سنتی ترکان آسیای میانه ترکمن‌های قدیم نیز هست. باقلوا در ایران به شکل‌های مختلف همچون لوزی، مربعی و لوله‌ای و در انواع طعم‌های پسته ای، گردویی ،بادامی، نارگیلی و کاراملی با مواد اولیه نظیر: گلاب، شکر، هل، آرد، بکینگ پودر، زرده تخم مرغ، خاکه قند، شیر، روغن تهیه می‌شود. باقلواهای شهر غازی عِینتاب در ترکیه و باقلوای باکو (باکی باکلاواسی) از مشهورترین باقلواها می‌باشند. در ایران این شیرینی در شهرهای کاشان، قزوین، یزد، تبریز و سردرود ( سردری باقلواسی ) تهیه می‌شود.

ارسال یک پاسخ

توجه داشته باشید: آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظر شما پس از تایید مدیر منتشر خواهد شد.