طرز تهیه فلافل خانگی با لپه

0 363

فلافل از جمله غذا های خوشمزه و خوش طعمی هست که خیلی سریع و آسان تقریبا در ۲۰ دقیقه تهیه می شود و فلافل لپه یکی از غذا های مخصوص میانمار و برمه هست که ترد و ادویه دار درست می شود.

فلافل لپه برای افرادی که گیاه خوار هستند و تنوع غذایی آن ها کم هست یک گزینه ی عالی می تواند باشد.

فلافل لپه را به عنوان یک پیش غذا و یا حتی وعده غذایی اصلی با سس مورد نظر و سالاد میتوان میل کرد.

همه ما از تنوع غذایی خوشمون میاد و اکثر مواقع دنبال یک غذای جدید و خوشمزه هستیم و مخصوصا بچه ها که بهانه می گیرن، البته غذای جدید برای ما بزرگتر ها هم خوب است.

لپه یکی از حبوبات مقوی و مغذی است که آن را اکثرا در غذا هایی مثل شامی لپه و یا خورشت قیمه و یا تهیه دلمه آن را استفاده می کنیم ولی باید خلاق بود تا از حبوبات و سبزیجات تازه غذاهای جدیدی مثل مانی پلو و یا فلافل لپه درست کرد.

فلافل لپه نیازی به استفاده از گوشت هم ندارد پس با مواد خیلی ساده و در دسترس می توانید این غذای خوشمزه و لذیذ رو درست کنید.

شما به دنبال این مطالب هستید:

مواد لازم:
لپه ۱ پیمانه
پیاز متوسط خرد شده ۱ عدد
گشنیز ۱/۲ پیمانه
فلفل چیلی قرمز خرد شده ۱ عدد
نمک ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری
زردچوبه ۱/۲ قاشق غذاخوری
زنجبیل خرد شده ریز ۲ قاشق چایخوری
سیر خرد شده ۲ عدد
روغن سرخ کردنی

طرز تهیه فلافل لپه :

۱- اول لپه ها رو بشویید و از شب قبل خیس کنید. لپه ها رو توی آبکش بریزید و کاملا خشک کنید تا مایه فلافی شل نشه.

۲- حالا همه ی مواد اولیه رو به جز روغن داخل مخلوط کن بریزید تا یه مخلوط نیمه صاف به دست بیاد و تقریبا یک دست بشه ولی یه کم تکه های کوچک لپه حس بشه.

۳- مایه رو با قاشق یا قالب فلافی داخل سینی یا بشقاب به شکل گلوله های گرد پهن در بیارید، روش رو بپوشونید و حداقل ۳ ساعت در یخچال بذارید تا خودش رو بگیره.

۴- روغن سرخ کردنی را داخل ماهیتابه بریزید تا داغ بشه. بعد فلافل هایی رو که از قبل آماده کردید داخل روغن بندازید تا دو روی اون سرخ بشه و به رنگ طلایی دربیاد.

 

بازار فلافل اهواز

ارسال یک پاسخ

توجه داشته باشید: آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظر شما پس از تایید مدیر منتشر خواهد شد.