طرز تهیه کیک سیب نروژی

دستور پخت کیک سیب نروژی خوش طعم
0 569

کیک سیب نروژی

کیک (انگلیسی: cake) یا گتو (فرانسوی: gâteau) گونه‌ای شیرینی است که خاستگاه اروپایی دارد. اگرچه به باور باستان‌شناسان این خوراک از زمان‌های باستان وجود داشته‌است، اما تصوری که از کیک امروزی وجود دارد و سه ویژگیِ شیرین بودن، سبکی و بافت اسفنجی را در ذهن مجسم می‌کند، نوعی شیرینی است که از میانهٔ سدهٔ هجدهم به وجود آمده‌است. آرد، شکر، تخم مرغ و کره چهار ماده‌ای هستند که بیش از مواد دیگر در کیک به کار برده می‌شوند. کیک‌ها به‌طور کلی به دو گروه بزرگ غیرچرب یا کیک‌های اسفنجی و چرب یا کیک‌های کره‌ای تقسیم می‌شوند.

کیک سیب نروژی

این کیک معروف ترین دسر در کشور نروژ میباشد که در سایر کشور ها هم از محبوبیت زیادی برخوردار است.

مواد لازم برای تهیه خمیر:

آرد الک شده : ۲ فنجان
بکینگ پودر : ۲ قاشق چایخوری
کره : ۱ دوم فنجان
نمک : ۱ چهارم قاشق چایخوری
تخم مرغ زده شده : ۱ عدد
آب : ۲ قاشق سوپخوری
پودر قند : ۱ دوم فنجان
وانیل : ۱ چهارم قاشق چایخوری

مواد لازم برای داخل کیک

سیب بزرگ : ۳ عدد
شکر : ۱ چهارم فنجان
رنده پوست لیمو ترش : ۱ قاشق چایخوری
آب لیموترش : ۱ قاشق سوپخوری

دستور تهیه کیک سیب نروژی:

+ سیب ها را پوست کنده و به ورقه های نیم سانتیمتری بریده و با شکر و پوست لیمو و آب لیموترش بپزید

+ وقتی پخت، آن را آبکش کنید و بگذارید کاملا” خنک شود

+ کره را داخل مواد خشک نموده و با نوک چنگال مخلوط نمائید و در داخل ذرات آرد مخلوط کنید ولی نباید کره آب شود

+ سپس آب و تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده، مخلوط نمائید و آن را ورز دهید. سپس ۲ سوم از خمیر را در قالب گرد ۲۳ سانتیمتری که قبلا چرب شده بیندازید و آن را با فشار دست به شکل و اندازه قالب باز کنید

+ سپس مایه سیب را روی آن بگذارید. بقیه خمیر را با وردنه باز کنید و به صورت نوارهای دو سانتیمتری ببرید و این نوارها را به صورت حصیرباف روی سیب قرار دهید. سپس آن را در فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۴۰ دقیقه بپزید

کیک سیب بسیار لطیف و خوش‌طعم است و به خصوص اگر با دارچین و گردو ترکیب شود، طعمی رویایی خواهد داشت.امیدوارم ازین دستور پخت کیک سیب استفاده لازم رو ببرید و بپزید و از خوردنش لذت ببرید.

فهرست انواع کیک

ارسال یک پاسخ

توجه داشته باشید: آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظر شما پس از تایید مدیر منتشر خواهد شد.