طرز تهیه کلوچه کدو حلوایی

کلوچه کدو حلوایی خوش طعم و بی نظیر
0 555

کدو حلوایی به انگلیسی (Butternut squash) از گونه (Cucurbita moschata) گاهی کدو گردویی نیز گفته می‌شود گونه ای از کدو می‌باشد که صیقلی‌پوست و ناقوس‌شکل که عموماً یکطرف آن بزرگتر و پهنتر از طرف دیگر است و به رنگ زرد یا نارنجی است و گوشت آن زرد و نارنجی است، این کدو بسیار شیرین است و به همین خاطر به آن کدو حلوایی می‌گویند و در اول زمستان به دست می‌آید و جثه آن شبیه خربزه است.

با کدوحلوایی می توانید یک کلوچه کدوحلوایی خوش طعم درست کنید.

مواد لازم

آرد:   یک وسه چهارم پیمانه
تخم مرغ:   یک عدد
شکر قهوه ای روشن:  یک ویک چهارم پیمانه(نداشتین یک پیمانه شکر سفید جاگزین کنید)
روغن مایع:  یک چهارم پیمانه
پوره کدو:  سه چهارم پیمانه
پودر زنجبیل:  یک دوم ق چ
پودر دارچین:  یک ق چ
نمک:  یک چهارم ق چ
جوش شیرین :  یک چهارم ق چ
بکینگ پودر:   یک قاشق مریاخوری سرخالی
وانیل:     نوک چاقو

شما به دنبال این مطالب هستید:
طرز تهیه

برای تهیه کلوچه کدوابتدا کدو حلوایی را شسته و با پوست به قطعه های درشت خرد کنید و با کمی آب بپزید سپس با قاشق کدوحلوایی را از پوست آن جدا کرده و با قاشق له کنید.(در اینجا پوره کدوی ما آماده است)

ارد و پودر زنجبیل و پودر دارچین و جوش شیرین و نمک و بکینگ پودر را سه بار الک میکنیم .
تخم مرغ وشکر ووانیل رو با همزن سه دقیقه بزنید روغن مایع وپوره کدو رو اضافه ومخلوط کنید وسپس مواد خشک الک شده رو اضافه ومخلوط کنید. ومایه اماده رو داخل قیف ریخته واندازه یه گردو با فاصله روی کاغذ روغنی قیف بزنید یا با اسکوپ بستنی اینکار رو انجام بدید ودر فر با دمای صد وشصت وپنج درجه (برای فر بزقی)وگازی صد وهشتاد به مدت بیست دقیقه پخت کنید بعد پخت بزارید خنک بشه روش رو با شکلات بن ماری شده تزیین وپودر نارگیل بپاشید این مرحله سلیقه ای هست اجباری نیست.

 

کدو گردویی

ارسال یک پاسخ

توجه داشته باشید: آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظر شما پس از تایید مدیر منتشر خواهد شد.