طرز تهیه اسنک سبزیجات بدون گوشت

0 318

طرز تهیه اسنک سبزیجات بدون گوشت

میان وعده یک سرویس کوچک از غذا و به طور کلی بین وعده های غذایی خورده می شود. میان وعده ها به اشکال مختلفی از جمله غذاهای میان وعده ای بسته بندی شده و سایر غذاهای فرآوری شده و همچنین موارد تهیه شده از مواد تازه در خانه تهیه می شوند.به طور سنتی ، میان وعده ها از مواد معمولاً موجود در خانه و بدون آمادگی زیاد تهیه می شوند

و اسنک نوعی وعده یا میاه وعده است کخ شکل ساده آن از سبزیجات، برشهای گوشت، پنیر یا سایر مواد غذایی در لابلای دو برش نان، تهیه می‌شود

مواد لازم برای تهیه اسنک بدون گوشت:

کره ۶ قاشق غذا خوری ( آب شود)
اسفناج شسته ۶ اونس ۱۷۰ گرم( ریز خرد شود)
تخم مرغ کامل ۲ عدد ( با همزن دستی یا چنگال مخلوط کنید)
پودر نان خشک ۱/۳ پیمانه
پنیر فتا ۳/۴ پیمانه
شوید خشک ۱ قاشق غذاخوری
پیازچه ۳ عدد ریز خرد شده
نمک خیلی کم
فلفل سیاه ۱/۴ ق چایخوری
پنیر موزورلا برای روی کاپ ها ۱/۳ پیمانه
ورقه های خمیر فیلو ۵ عدد

“اسنک گیاهی” یک غذای سبک و کامل برای گیاهخوران می باشد که می توان از طعم لذت برد.

طرز تهیه اسنک گیاهی(بدون گوشت)

فر با حرارت ۴۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید. اسفناج ‌و پیازچه و شوید و‌ پنیر فتا خرد شده ‌و تخم مرغ زده و ۲ قاشق غذا خوری کره آب شده و خیلی کم نمک و فلفل و پودر نان را مخلوط کنید . ۵ ورقه ی خمیر فیلو را روی هم گذاشته و با قیچی به ۱۲ عدد ورق مربع برش بزنید و‌در قالب کاپ کیک گذاشته سریعاً با برس روشون کره بزنید و بعد با مخلوط اسفناج پرشون کنید و روشون پنیر موزورلا بریزید و داخل فر به مدت ۱۵ دقیقه بپزید یا تا زمانی که زیر و روی اسنک مون طلایی بشود. اجازه دهید از فر که خارج شد کمی از حرارت بیافتد و‌نوش جان بفرمایید. با این مقدار مواد دقیقا ۱۲ عدد کاپ اسفناج سایز کیک یزدی خواهید داشت .

اسنک گیاهی را می توانید در وعده میان وعده – شام – سرو کنید .

ارسال یک پاسخ

توجه داشته باشید: آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظر شما پس از تایید مدیر منتشر خواهد شد.