طرز تهیه کیک ژله ای

کیک ژله ای ساده
0 70

طرز تهیه کیک ژله ای

دسر که در فرهنگ‌های آشپزی کشورهای سراسر جهان (گاهی به آن پی‌غذا یا پس غذا نیز می‌گویند) که معمولاً در پایان یک وعدهٔ غذایی مصرف می‌شود- به‌طور معمول جزو مواد غذایی شیرین می‌باشد. واژهٔ دسر از واژه فرانسوی کهن ” desservir ” به معنی جمع کردن روی میز گرفته شده‌است. دسرهای مشترک غربی عبارت ان از: ” کیک، کلوچه، میوه، ژله، بستنی، فالوده، پودینگ، ماست، بیسکویت، شیرینی، پای‌ها و آبنبات‌ها ” تنوع دسرها را می‌توان در سراسر جهان یافت. از جمله روسیه که در هنگام صبحانه از دسرهای بسیار متنوعی استفاده می‌کنند. به گفته هرودوت مورخ یونانی، ایرانیان نخستین مردمانی بودند که بعد از خوراک اصلی، خوراکی های شیرین میخوردند.

کیک با روکش ژله از انواع کیک های خوشمزه و خوش طعمی است که می توانید آن را برای مناسبت ها و جشن های مختلف در منزل تهیه کنید.

مواد لازم برای ۱۰-۱۲ نفر

آرد ۳۰۰ گرم

شکر ریز ۲۴۰ گرم

بیکینگ‌پودر ۲ قاشق چایخوری

ماست میوه‌ای ۳۶۰ میلی‌لیتر

تخم‌مرغ ۴ عدد

روغن ذرت ۸۰ میلی‌لیتر (یک‌سوم پیمانه)

ژله‌ی میوه یک بسته‌ی ۱۰۰ گرمی

خامه‌ی فرم گرفته ۲۵۰ گرم

روش تهیه

فر را با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتیگراد گرم کنید و قالب ۲۲×۳۲ سانتیمتری را چرب نمائید. آن‌گاه آرد را در کاسه‌ی مناسبی الک کنید و شکر، بیکینگ‌پودر، ماست، تخم‌مرغ‌ها، روغن و ژله را بیفزائید و با همزن برقی بزنید تا مایه‌ی صاف و یکدستی به دست آید. سپس آن را در قالب بریزید و به مدت تقریبی ۴۰-۴۵ دقیقه، در فر بپزید. حالا کیک را روی پنجره‌ی سیمی خنک کنید و خامه‌ی فرم گرفته را رویش بمالید. اکنون در صورت دلخواه روی کیک را با میوه بیارائید و به اندازه‌ی مورد نظر ببرید. اینک کیک را برای پذیرائی در ظرف مناسب و زیبائی بگذارید.

نکته

می‌توانید از ژله و ماست توت‌فرنگی برای تهیه‌ی این کیک استفاده کنید و یا میوه‌ی دیگری را به جای آن مصرف نمائید. ولی دقت داشته باشید که نوع ژله‌ و ماست از یک میوه باشد!

در این مطلب با طرز تهیه کیک با روکش ژله در منزل آشنا شدید که امیدواریم از پخت این نوع کیک خوشمزه و لذیذ در منزل نهایت لذت را ببرید.

ارسال یک پاسخ

توجه داشته باشید: آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظر شما پس از تایید مدیر منتشر خواهد شد.