لواشک پرتقال

طرز تهیه لواشک پرتقال

دستور تهیه لواشک پرتقال خوشمزه و خوشرنگ
1 2,568

پرتقال درخت کوچکی است با برگ‌های سبز و گل‌های سفید، پوست میوهٔ آن نارنجی رنگ، کمی ناصاف و میوه آن بسته به انواع مختلف شیرین و ترش، زرد رنگ یا قرمز، و سرشار از ویتامین ث است. پرتقال یکی از قدیمی‌ترین میوه‌هایی است که بشر از آن استفاده می‌کرده‌است و در حدود ۵۰۰ سال قبل از میلاد مسیح کنفوسیوس از آن نام برده‌است. در حال حاضر بیشتر از ۲۰۰ نوع پرتقال در آمریکا کشت می‌شود.پرتقال اولیه، کوچک، تلخ و پر از هسته بوده‌است که در اثر تربیت مهندسی ژنتیکی و همچنین انتخاب نوع بهتر و کود کافی درشت تر و شیرین تر شده‌است. پرتقال انواع مختلفی دارد که برخی از آنها عبارت هستند از خونی و ماندارین

طرز تهیه لواشک پرتقال

لواشک پرتقال یکی از لواشک های بسیار خوشمره است و سرشار از ویتامین های B,C دارای آهن ، کلسیم ، فسفر ، پتاسیم ، سدیم و مس می باشد.

پرتقال ها رو پوست بکنید.
بعد از وسط نصفش کرده کمی نمک بزنید.
با یک فنجان آب روی حرارت بگذارید تا بپزد.
زمانی که نرم شد. در آبکشی که زیر آن ظرفی قرار دارد بریزید.
پرتقال ها را با کف دست فشار دهید تا پوسته های سفید از آن جدا شود.
زمانی که فقط پوسته های سفید باقی ماند. کف سینی را کمی چرب کرده و پرتقال ها را در سینی بریزید.
پرتقال ها را خوب توی سینی پهن و یکدست کنید.
سینی را در هوای آزاد و دور از گردو غبار یا جلوی بخاری و شوفاز بگذارید تا خشک شود.
اگر لواشک پرتقال ترش دوست دارید کمی جوهر لیمو بزنید.

نکته:

لواشک پرتقال سرشار از ویتامین های B,C دارای آهن ، کلسیم ، فسفر ، پتاسیم ، سدیم و مس می باشد.

1 نظر
  1. مداح می گوید

    من درست کردم تلخ شد برای تلخ نشدن چی کارکنیم؟!

ارسال یک پاسخ

توجه داشته باشید: آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظر شما پس از تایید مدیر منتشر خواهد شد.