طرز تهیه توپک مرغ و سیب زمینی مغزدار + توپک پنیری سوخاری با پنیر موزارلا
توپک مرغ و سیب زمینی مغزدار
مواد لازم:
مرغ چرخ شده ۲۵۰ گرم
سیب زمینی پخته ۱ عدد متوسط
پنیر پیتزا یا…
ساقه پیازچه خرد شده ۱ ق س
پیاز رنده شده و آبگرفته ۱ عدد کوچک
سیر ۶ حبه
تخم مرغ زده شده ۲ عدد
آرد سوخاری به میزان لازم
پودر پاپریکا،آویشن،زنجبیل،فلفل و نمک به میزان لازم
روغن …
طرز تهیه توپک مرغ و سیب زمینی مغزدار:
مرغ،سیب زمینی پوسته گرفته،سیر و پیاز و ادویه هارا داخل مخلوط کن بریزید تا کاملا مخلوط شوند.(اگر مواد خیلی سفت شد،ته فنجان آب اضافه کنید).به اندازه گردو از موادتون بردارید و گوله کنید و وسطشُ کمی فشار بدید و یه تکه پنیر و چندتا دونه ساقه خرد شده پیازچه بذارید و کاملا به شکل توپ فرمش بدید.
گلوله هارو به ترتیب در تخم مرغ زده شده و آرد سوخاری بغلتونید و در روغن فراوان سرخ کنید یا در کف ظرف نسوز بچینید و روش کمی روغن اسپری کنید و در فری که از قبل روی ۱۸۰ درجه گرم کردید قرار بدید تا طلایی بشن. نوش جان
دستور پخت توپک پنیری سوخاری با پنیر موزارلا
مواد لازم
پنیر موزارلا ۲۲۰ گرم
آرد چند منظوره (آرد سفید) ۱ فنجان
پودر سوخاری ۲ فنجان
تخم مرغ ۲ عدد
شیر ۱/۴ فنجان
روغن مخصوص سرخ کردن به میزان لازم
سس کچاپ ۱/۲ فنجان
دستور تهیه:
پنیر موزارلا را به صورت مکعبهایی به ابعاد ۲ سانتیمتر برش بزنید و کنار قرار دهید.
در کاسهای تخم مرغها را شکسته و با شیر مخلوط کنید. در دو کاسهی دیگر آرد و پودر سوخاری بریزید.
مکعبهای پنیر را ابتدا در آرد بغلتانید و کمی تکان دهید تا آرد اضافی آنها گرفته شود. آنها را به ترتیب در مخلوط تخم مرغ و شیر و سپس در پودر سوخاری بغلتانید. مکعبهای پنیر را در ظرفی قرار دهید و مراحل فوق را تکرار کنید تا همه پنیرها آماده شوند
در یک تابه نسبتا بزرگ، حدود ۵-۴ سانتیمتر روغن ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا دمای آن به ۳۵۰ درجه فارنهایت برسد. برای کنترل دمای روغن از یک دماسنج مخصوص آشپزی استفاده کنید.
دستمال کاغذی مخصوص آشپزی را در یک بشقاب کنار دست خود قرار دهید.
مکعبهای پنیری را با یک قاشق سوراخ دار به گونهای در روغن قرار دهید که با یکدیگر تماسی نداشته باشند.
حدود ۱ دقیقه فرصت دهید تا توپکهای پنیری سرخ شده و به رنگ طلایی مایل به قهوهای درآیند، سپس با قاشق سوراخ دار آنها را از روغن خارج کرده و روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
اجازه دهید تا دمای روغن به ۳۵۰ درجه فارنهایت برسد و سپس بقیهی توپکهای پنیری را در آن سرخ کنید.
سس کچاپ را در مایکروفر یا روی اجاق گاز گرم کنید و توپک پنیری سوخاری را به صورت گرم با سس میل کنید.
نکات مهم و ضروری در تهیه توپک پنیری سوخاری
اگر نمیتوانید در رژیم غذایی خود از تخم مرغ استفاده کنید، از ترکیب ۲ قاشق غذاخوری آرد ذرت یا نشاسته ذرت با کمی آب، یک مخلوط رقیق درست کرده و به جای تخم مرغ از آن استفاده کنید.
نمک و فلفل را به تدریج اضافه کرده و مواد را بچشید که خیلی تند و شور نشود. در صورتی که مخلوط سیب زمینی شور یا تند شد، کمی سیب زمینی یا آرد ذرت به مواد اضافه کنید تا مزه آن متعادل شود.
اگر دوست دارید توپکهای پنیری با سایز کوچکتر درست کنید، تکههای پنیر وسط آنها را کوچکتر در نظر بگیرید.
توپک سیب زمینی پنیری در فر یا مایکروفر نیز میتواند تهیه شود و در این صورت از روغن استفاده نمیشود.