روش درست کردن سوپ حریره

0 18

6 دقیقه

یکی از انتخاب های خوب غذایی برای افطار و سحر مخصوصاً در این روزهای گرم و بلند سال، سوپ حریره است.

 

چون حاوی آب و فیبر بسیاری می باشد.

مواد لازم برای سوپ حریره

        گوشت بره :400 گرم
        زردچوبه :1 قاشق چای خوری
        فلفل سیاه :1/5 قاشق چای خوری
        پودر دارچین :1 قاشق چای خوری
        پودر زنجبیل :1/4 قاشق چای خوری
        کره :2 قاشق غذاخوری
        کرفس خرد شده :3/4 فنجان
        پیاز سفید خرد شده :1 عدد
        پیاز قرمز خرد شده :1 عدد
        گشنیز تازه :1/2 فنجان
        گوجه فرنگی خرد شده :800 گرم
        آب :7 فنجان
        عدس :3/4 فنجان
        نخود :425 گرم
        ورمیشل :110 گرم
        تخم مرغ زده شده :2 عدد
        لیمو :1 عدد

طرز تهیه سوپ حریره
گوشت، زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین، زنجبیل، کره، کرفس، پیاز و گشنیز را در یک قابلمه ریخته و روی حرارت کم قرار می دهیم و هر 5 دقیقه یک بار آن را هم می زنیم .
سپس گوجه فرنگی را افزوده و میگذاریم به مدت 15 دقیقه دیگر روی حرارت بماند.
رب گوجه، آب و عدس را افزوده و میگذاریم به جوش آید.
سپس حرارت را کم کرده، در آن را گذاشته و اجازه می دهیم 2 ساعت بپزد.
10 دقیقه قبل از سرو غذا، حرارت را زیاد کرده و نخود پخته و رشته فرنگی را در سوپ می ریزیم.
تخم مرغ ها و آب لیمو را به آن افزوده و میگذاریم 1 دقیقه بپزد.

نکات تکمیلی در مورد سوپ حریره

    سوپ حریره جزو سوپ میباشد
    زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
    و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 30دقیقه میباشد .
    سوپ حریره را می توانید در وعده میان وعده – پیش غذا – سرو کنید .
    همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
    توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

نمناک

ارسال یک پاسخ

توجه داشته باشید: آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظر شما پس از تایید مدیر منتشر خواهد شد.