طرز تهیه مربای انجیر لذیذ و خوشمزه به دو روش

مربای انجیر
0 53

6 دقیقه

مربای انجیر جز جدا نشدنی سفره ایرانی هاست مربا انجیر رو در فصل تابستان می تونید تهیه کنید .

امروز طرز تهیه مربای انجیر رو به دو روش مختلف براتون در نظر گرفتیم . مراحل تهیه مربای انجیر نکات ریزی داره که اگر رعایت بشه در آخر کار مربایی بسیار خوشمزه و لذیذ خواهید داشت .

مواد لازم برای تهیه مربای انجیر :

انجیر : ۱ کیلو گرم
شکر : ۷۰۰ گرم
آب : ۱ تا ۱۵ پیمانه
وانیل و گلاب : به مقدار دلخواه و البته کم

روش اول

مراحل تهیه مربای انجیر :

۱- اول از همه باید انجیر ها را تمیز شسته و پوست آن را بکنید و داخل قابلمه ای بریزید .

۲- شکر را لا به لای انجیر ها ریخته و بذارین انجیر ها و شکر در این حالت به مدت ۳ الی ۴ ساعت بماند تا آب بندازه.
نکته : برای تهیه مربای انجیر با روش اول اصلا احتیاجی به اضافه کردن آب ندارید .

۳-بعد از ۳ الی ۴ ساعت قابلمه انجیر ها را با شعله ملایم  بذارین بپزه . برای پخت مربای انجیر حدود ۳۰ الی ۳۵ دقیقه زمان لازم است .
نکته : در ده دقیقه اول پخت مربا درب قابلمه را ببندید تا رنگ انجیر هاتون طلایی بشه . پس از ده دقیقه در قابلمه رو باز کنید .

۴- حدود ۵ دقیقه مانده که زیر قابلمه رو خاموش کنید وانیل و گلاب رو به مربای انجیر تون اضافه کنید . سپس شعله را خاموش کرده و بذارین مربای انجیر تون خنک بشه . مربا رو داخل ظرف شیشه ای بریزین و اون برای صبحانه وعصرانتون سرو کنید و نوش جان کنید .

نکته : بعد از پخت مربا باید شهد مربا رو از صافی بسیار بسیار ریزی رد کنید تا دانه های ریز انجیر از شهد جدا بشه .

روش دوم
مراحل تهیه مربا انجیر :
۱- شکر رو به همراه ۱ پیمانه آبی که داشتتین داخل قابلمه یا بریزین تا شهد مربای انجیر شما درست بشه . شهد این مربا باید بسیار غلیظ باشه و حسابی قوام بیاد .

۲- انجیر ها را شسته و سپس داخل شهد بریزید .
نکته : در این روش نیازی نیست وست انجیر ها رو بگیرید .

۳- به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه اجازه بدین انجیر ها داخل شهد بجوشه و پخته بشه .

نکته : در این روش نیازی به جدا کردن دانه های انجیر و رد کردن شهد از صافی نیست .

۴- در آخر کمی وانیل و گلاب به مرباتون اضافه کنید .
چن نکته برای تهیه مربای انجیر :
۱- برای تهیه مربای انجیر از انجیر های متوسطی استفاده کنید ک نه خیلی رسیده باشند و نه خیلی سفت و کال  .
۲- اگر از روش اول برای تهیه مربای انجیر استفاده می کنید ، حرارت رو کم کنید که خدایی نکرده مرباتون سر نره .
۳- اگر از روش دوم استفاده می کنید دم انجیر رو کوتاه نکنین تا موقع پخت مرباتون وا نره .
۴- برای تهیه مربای انجیر بهتره از انیجر سبز استفاده کنید ، نه انجیر سیاه .
موارد مشابه:

طرز تهیه «مربای گردو» در خانه
طرز تهیه مربای پرتغال خوشمزه و خوش عطر
طرز تهیه مربای لیمو ترش به دو روش

مطالب مرتبط

ارسال یک پاسخ

توجه داشته باشید: آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظر شما پس از تایید مدیر منتشر خواهد شد.