طرز تهیه مرغ بریان مخصوص بدون فر

0 31

برای پخت مرغ خوشمزه بدون فر در ابتدا مرغ را کاملا بشویید اما پوست آن را جدا نکنید.تمام سطح مرغ را با دست و دلبازی کامل کره بزنید حتی قسمت های داخل مرغ.

مواد اولیه :برای ۶ نفر
مرغ……………………………………………۱عدد (متوسط)
نمک…………………………………………..به میزان لازم
کره……………………………………………به میزان لازم
زعفران………………………………………..به میزان لازم
آبلیمو…………………………………………۴تا۵قاشق غذاخوری
پیاز…………………………………………..۱عدد
فلفل دلمه ای……………………………….۱عدد
پودر سیر…………………………………….۲قاشق مرباخوری
سیب زمینی…………………………………به میزان لازم
پوره گوجه فرنگی…………………………….نصف لیوان
طرز تهیه:

در ابتدا مرغ را کاملا بشویید اما پوست آن را جدا نکنید.تمام سطح مرغ را با دست و دلبازی کامل کره بزنید حتی قسمت های داخل مرغ.
زعفران دمکرده،آبلیمو،نمک،فلفل و سایر ادویه دلخواه را با هم مخلوط کرده و با قلمو به همه قسمتهای مرغ بزنید تا کاملا مزه دار شود.

پیاز و فلفل دلمه ای را خرد کرده و داخل شکم مرغ قرار میدهیم و آن را داخل ظرف دربسته به مدت ۸تا۱۰ساعت داخل یخچال قرار میدهیم.

قابلمه ای رو در نظر میگیریم و کف آن را با فویل میپوشانیم.روی فویل مقدار زیادی نمک میریزیم و روی نمک رو صاف میکنیم.

مرغ رو از یخچال خارج کرده و مواد داخل شکم رو خارج میکنیم.پاهای مرغ را با نخ به یکدیگر میبندیم و بعد داخل فویل میپیچیم.چند عدد سیب زمینی را هم خوب میشوییم و با پوست داخل فویل میپیچیم و بعد آنها را روی نمک قرار داده و باز هم مقدار زیادی نمک روی آنها میریزیم.

روی ظرف دمکنی قرار داده و ۱۵دقیقه با حرارت بالا وبعد به مدت یک و نیم تا ۲ ساعت با حرارت متوسط میپزیم.

بعد از پخت فویل رو برمیداریم .مقداری کره آب شده و زعفران دمکرده و آبلیمو را با هم مخلوط کرده و روی مرغ میمالیم و بعد از یک ربع تا ۲۰دقیقه از روی حرارت برمیداریم.

مواد داخل شکم مرغ که قبلا خارج کردیم سرخ میکنیم و با مقداری زعفران،آبلیمو،کره و پوره گوجه فرنگی مخلوط میکنیم و به عنوان سس روی مرغ میریزیم.
نکات:

در صورت تمایل روی مرغ مقداری آویشن بریزید و بعد داخل فویل بپیچید.
میتوانید از مقداری پودر سیر و موسیر و برگ بو هم داخل شکم مرغ استفاده کنید تا خوشمزه تر شود.

بهتره که همیشه مرغ را با پوست طبخ کنید پوست مرغ بع صورت یه عایق روى گوشت رو میگیره که باعث میشه مرغتون بهتر از درون پخته شه و مهمتر اینکه گوشت خشک نمیشه

خواص زعفران

زعفران دارای مقدار زیادی منگنز، ویتامین C، آهن ، پتاسیم و ویتامین B6 هست. منگنز کمک میکنه تا قند خونتون تنظیم باشه و همچنین به بهبود سوخت ساز بدن و جذب کلسیم هم کمک میکنه.

همچنین به تقویت هرمون های جنسی نیز کمک میکنه. ویتامین C نیز جنگنده عفونت هست و آهن تصفیه کننده خونه و همچنین ویتامین B6 در تشکیل سلول های خونی و آرامش اعصاب موثر هست. پتاسیم نیز به تعادل مایعات در بدن کمک میکنه و اگر میزانش در بدن کم باشه گرفتگی عضلات رو به همراه خواهد داشت.

زعفران حاوی بیش از ۱۵۰ ترکیب متفاوت است. به عنوان مثال پیکروکروسین به عنوان ماده اصلی طعم و مزه اون هست. سافرنال عطر و رایحه زعفران رو به ارمغان میاره و کروسین موجود در زعفران باعث رنگ نارنجی زعفران میشه. بسیاری از خواص دارویی این ادویه به دلیل وجود کاروتنوئید ها و آنتی اکسیدان های موجود در اون هست که میتونه بدن رو در مقابل بسیاری از آسیب ها حفظ کنه.

عصاره زعفران در بسیاری از موارد میتونه باعث مهار رشد تومور های ممختلف بشه و میتونه در مواردی به عنوان داروی ضد سرطان به کار بره.

آمیدوارم مرغ بریان مخصوص بدون فر را درست کنین و از خوردنش لذت ببرید
نوش جان…

مطالب مرتبط

ارسال یک پاسخ

توجه داشته باشید: آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظر شما پس از تایید مدیر منتشر خواهد شد.