دستور پخت کلوچه پرتقالی

روش پخت کلوچه پرتقالی
0 28

2 دقیقه

کلوچه پرتقالی:
مواد لازم
آرد ۳ لیوان
خمیر مایه ۳ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۱ عدد
اب پرتقال ۱ لیوان
روغن ۶ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
شکر نصف پیمانه

مواد داخل کلوچه:
گردو…کنجد..پودر قند..هل…رازیانه

طرز تهیه کلوچه پرتقالی:
اول اب پرتفال با شکر حل میکنیم بعد روغن مایع بعد تخم مرغ بعدبعد خمیر مایع بعد نمک واخر هم ارد رو اضافه میکنیم اگه ارد به دستتون چسبید به دستتون یه کم روغن بمالین وخمیر رو ورز بدین خمیر رو به مدت 1 ساعت استراحت بدین بعد استراحت به هر اندازه ای دوست دارین بردارین وخمیر رو باز کنین مواد رو داخلش بریزین ودر فر با دمای 170وزمانش 25بزاریدبرای رومالش زرده تخم مرغ زعفرون ویه قاشق چایخوری شیر رومال کنید میتونین کنجد هم روش بپاشین پیشنهاد میدم درست کنین عالیه یادتون باشه موادتون باید به دمای اتاق برسه

مطالب مرتبط

ارسال یک پاسخ

توجه داشته باشید: آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظر شما پس از تایید مدیر منتشر خواهد شد.