طرز تهیه پيراشكي اسفناج خوشمزه و لذیذ

آموزش طرز تهیه پیراشکی اسفناج
0 43

4 دقیقه

اسفناج شامل گروه های غذایی است که طرفداران زیادی ندارد ولی بسیار پر خاصیت است برای اینکه از این سبزی استفاده شود آن را با مدل پیراشکی آموزش میدهیم که بخصوص بچه ها طرفدار غذاهای خمیری هستند

مواد لازم براي تهیه خمير:

آرد سه ليوان
خمير مايع ٣قاشق چاي خوري
تخم مرغ يك عدد
شيرولرم يك ليوان
روغن پنج قاشق غذا خوري
نمك يك قاشق چاي خوري
شكر ٤ قاشق چاي خوري

طرز تهيه پیراشکی اسفناج:

تمام مواد بجز آرد با هم مخلوط ميكنيم خوب هم ميزنيم مواد كه خوب مخلوط شد آرد سه بار الك ميكنيم و به مواد اضافه ميكنيم تا خمير نرمي بدست بياد خمير خوب ورز ميديدم بعد داخل ظرف رو چرب ميكنيم خمير داخلش ميزاريم در جاي گرم به مدت يك ساعت استراحت ميديم كه حجم خميردو برابر بشه اين خمير ترد و سبك هست (مخصوص پیتزا و پیراشکی )

طرز تهیه مواد اسفناج

(ابتدا پیاز و سیر نگینی شده رو با مقداری ادویه تو روغن کنجد تفت میدیم تا طلایی بشن بعد اسفناج ریز میکنیم اضافه میکنیم خوب تفت میدیم تا پخته بشه بعد بهش آبلیمومیزنیم )خمير روی سینی آرد زده پهن ميكنيم خمیر به صورت نوار مستطیل برش میزنیم روقسمت بالای خمیر کمی پنیر گودا میزاریم بعدروی پنیر اسفناج میریزیم بعد خمیرميچينيم ، روی سيني فر كاغذ روغني ميزاريم کمی چرب میکنیم خمیر پیراشکی رو روی سینی میزاریم روش با برس زرده تخم مرغ و زعفران ميزنيم کمی كنجد و سیاه دانه ميزنیم فر از قبل بيست دقيقه گرم شود درجه فر١٨٠ زمان ٤٥ دقيقه پنج دقيقه آخر بالاي فر روشن ميكنيم تا پيراشكي ها طلايي شود.

پیراشکی اسفناج پیش غذایی سالم، سبک و خوشمزه است. این پیراشکی خوش طعم برای جشن تولد، پیک نیک و صبحانه و عصرانه مناسب است.

مطالب مرتبط

ارسال یک پاسخ

توجه داشته باشید: آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظر شما پس از تایید مدیر منتشر خواهد شد.