طرز تهیه کیک سیب نروژی

دستور پخت کیک سیب نروژی خوش طعم
0 160

4 دقیقه

کیک سیب نروژی/ این کیک معروف ترین دسر در کشور نروژ میباشد که در سایر کشور ها هم از محبوبیت زیادی برخوردار است.

مواد لازم برای تهیه خمیر:

آرد الك شده : ۲ فنجان
بكینگ پودر : ۲ قاشق چایخوری
كره : ۱ دوم فنجان
نمك : ۱ چهارم قاشق چایخوری
تخم مرغ زده شده : ۱ عدد
آب : ۲ قاشق سوپخوری
پودر قند : ۱ دوم فنجان
وانیل : ۱ چهارم قاشق چایخوری

::مواد لازم برای داخل كیك::
سیب بزرگ : ۳ عدد
شكر : ۱ چهارم فنجان
رنده پوست لیمو ترش : ۱ قاشق چایخوری
آب لیموترش : ۱ قاشق سوپخوری

دستور تهیه کیک سیب نروژی:

+ سیب ها را پوست كنده و به ورقه های نیم سانتیمتری بریده و با شكر و پوست لیمو و آب لیموترش بپزید

+ وقتی پخت، آن را آبكش كنید و بگذارید كاملا” خنك شود

+ كره را داخل مواد خشك نموده و با نوك چنگال مخلوط نمائید و در داخل ذرات آرد مخلوط كنید ولی نباید كره آب شود

+ سپس آب و تخم مرغ و وانیل را اضافه كرده، مخلوط نمائید و آن را ورز دهید. سپس ۲ سوم از خمیر را در قالب گرد ۲۳ سانتیمتری كه قبلا چرب شده بیندازید و آن را با فشار دست به شكل و اندازه قالب باز كنید

+ سپس مایه سیب را روی آن بگذارید. بقیه خمیر را با وردنه باز كنید و به صورت نوارهای دو سانتیمتری ببرید و این نوارها را به صورت حصیرباف روی سیب قرار دهید. سپس آن را در فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۴۰ دقیقه بپزید

کیک سیب بسیار لطیف و خوش‌طعم است و به خصوص اگر با دارچین و گردو ترکیب شود، طعمی رویایی خواهد داشت.امیدوارم ازین دستور پخت کیک سیب استفاده لازم رو ببرید و بپزید و از خوردنش لذت ببرید.

مطالب مرتبط

ارسال یک پاسخ

توجه داشته باشید: آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظر شما پس از تایید مدیر منتشر خواهد شد.