۵ مورد از تفاوت ها بین تلویزیون هوشمند و معمولی

0 45

این روزها همه‌جا صحبت از انواع تلویزیون هوشمند است؛ اما به چه تلویزیونی هوشمند گفته می‌شود؟ تلویزیون‌های هوشمند قیمت بیشتری در مقایسه با تلویزیون‌های معمولی دارند. به همین خاطر حتماً می‌خواهید بدانید که بابت چه امکانات بیشتری می‌خواهید هزینه بیشتری را پرداخت کنید. در این مقاله با ما همراه باشید تا ۵ مورد از تفاوت‌های بین تلویزیون هوشمند و تلویزیون معمولی را بهتر بشناسید.
اتصال به اینترنت

تلویزیون‌های هوشمند قادرند تا به اینترنت متصل شوند. این قابلیت یک قابلیت بسیار عالی است که فقط تلویزیون‌های هوشمند به آن مجهز هستند. با کمک اینترنت سیستم‌عامل تلویزیون ارتقاء پیدا می‌کند. همچنین قابلیت‌های دیگری با کمک اینترنت به تلویزیون هوشمند اضافه می‌شود که در ادامه درباره آن‌ها صحبت می‌کنیم.
اتصال به سایر وسایل خانه
همان‌طور که اشاره کردیم، تلویزیون‌های هوشمند به اینترنت متصل می‌شوند. این یعنی دارای ارتباط وایرلس هستند. از طرفی تلویزیون هوشمند به سیستم اتصال بلوتوث نیز مجهز است. به همین خاطر می‌تواند از طریق وایرلس یا بلوتوث به وسایل مختلف دیگر همانند گوشی موبایل یا سیستم صوتی بلوتوث متصل شود. تنظیمات تلویزیون‌های هوشمند بسیار ساده هستند. به‌این‌ترتیب با چند مرحله ساده، می‌توانید صدای تلویزیون را روی سیستم صوتی بلوتوث پخش کنید. این کا را با هدفون بلوتوث نیز می‌توانید انجام دهید. به‌این‌ترتیب حتی می‌توانید با هدفون تلویزیون تماشا کنید و مزاحم کسی نشوید.
همچنین امکان اتصال موبایل‌های هوشمند به تلویزیون‌های هوشمند به‌راحتی از طریق Smart Connect یا همان اتصال هوشمند انجام می‌شود. به‌این‌ترتیب سریعاً و بدون نیاز به‌وسیله جانبی، گوشی به تلویزیون متصل می‌شود. سپس می‌توانید تصویر و صدای گوشی را روی تلویزیون پخش کنید. در ضمن با کمک برخی اپلیکیشن‌های روی گوشی موبایل، امکان کنترل تلویزیون با گوشی موبایل نیز وجود خواهد داشت.

۱. قابلیت نصب اپلیکیشن روی تلویزیون
تلویزیون‌های هوشمند دارای سیستم‌عامل هستند. همانند یک گوشی موبایل هوشمند که سیستم‌عامل دارد. سیستم‌عامل رابط بین سخت‌افزار و کاربر به‌حساب می‌آید. با کمک سیستم‌عامل تلویزیون هوشمند می‌شود. وقتی‌که سیستم‌عامل روی تلویزیون وجود داشته باشد، کاربر به‌راحتی قادر خواهد بود تا روی تلویزیون نرم‌افزار و اپلیکیشن‌های مختلف را نصب کند. شاید در نگاه اول این موضوع برایتان چندان جالب نباشد؛ اما وقتی‌که بتوانید اپلیکیشن شبکه‌های اینترنت معروف همانند نتفیلیکس یا مثلاً فیلیمو را روی تلویزیون خود نصب کنید و بااتصال به اینترنت به‌راحتی از تماشای فیلم لذت ببرید، قطعاً از این قابلیت خوشتان می‌آید.
اینکه چه اپلیکیشنی روی تلویزیون شما نصب می‌شود، به سیستم‌عامل تلویزیون بستگی دارد. برای مثال برخی از تلویزیون‌ها دارای سیستم‌عامل اندروید و برخی دیگر دارای سیستم‌عامل مخصوص به خود هستند. به‌این‌ترتیب باید ببینید تا چه نوع اپلیکیشن قابلیت نصب روی تلویزیون شما را دارد. مثلاً نرم‌افزار اعلام وضعیت هوا یا اخبار روز دنیا جزو اپلیکیشن‌های بسیار کاربرد هستند. با کمک این اپلیکیشن‌ها می‌توانید به‌راحتی از اخبار و وضعیت هوا در لحظه اطلاع پیدا کنید.
استفاده از مرورگر اینترنت
روی کامپیوتر و سیستم‌عامل ویندوز، مرورگرهای مختلف اینترنتی وجود دارد. در این میان می‌توان به فایرفاکس یا گوگل کروم اشاره کرد. تمامی تلویزیون‌های هوشمند دارای مرورگر اینترنتی هستند. برخی آن‌ها از انواع مرورگر اندروید همانند گوگل کروم یا فایرفاکس پشتیبانی می‌کنند و برخی دیگر دارای مرورگر مخصوص به خود هستند که به‌صورت انحصاری کار می‌کنند. درهرصورت با کمک مرورگر اینترنتی و اتصال فعال به اینترنت وایرلس، می‌توانید در دنیای اینترنت جستجو کنید. شاید به نظرتان این قابلیت این چندان جذاب نباشد؛ اما گاهی که نیاز به صفحه بزرگ برای استفاده از اینترنت داشته باشید، قطعاً مرورگر تلویزیون مفید واقع می‌شود. مرورگر تلویزیون برای بررسی مقالات و خواندن کتاب یا تماشای فیلم و کلیپ‌های آنلاین از وب‌سایت‌هایی همانند فیلیمیو یا آپارات بسیار مناسب است.

وجود پردازنده مرکزی
جالب است بدانید که تلویزیون‌های هوشمند همانند کامپیوتر یا گوشی موبایل، به پردازنده مرکزی یا همان CPU مجهز هستند. یک تلویزیون هوشمند در اصل به خاطر وجود پردازنده مرکزی است که هوشمند می‌شود. CPU یا همان واحد پردازنده مرکزی، نقش مغز را برای هر وسیله دیجیتال ایفا می‌کند. باوجود CPU ، تلویزیون قادر به انجام عملکردهای مختلف خواهد بود. بدون پردازنده مرکزی، اجرای هیچ‌کدام از این قابلیت‌ها ممکن نبود. هر تلویزیونی یک پردازنده مرکزی مخصوص به خود را دارد. تلویزیون‌های جدیدتر، از پردازنده‌های قدرتمندتر و سریع‌تر استفاده می‌کنند. هرچه قدرت پردازنده بیشتر باشد، سرعت عملکرد تلویزیون بیشتر خواهد بود. البته باید بدانید که قدرت پردازنده مرکزی تلویزیون در مقایسه با گوشی موبایل کمتر است.
کلام آخر
درنهایت به‌صورت مختصر و مفید باید بگوییم که تلویزیون‌های هوشمند، وسیله‌ای بین تلویزیون و کامپیوتر هستند. یک تلویزیون هوشمند می‌تواند همانند کامپیوتر به اینترنت متصل شود، سیستم‌عامل و پردازنده مرکزی دارد و امکان نصب اپلیکیشن نیز روی آن فراهم‌شده است. در آینده نزدیک، در بازار فقط تلویزیون‌های هوشمند وجود خواهند داشت. این تلویزیون‌ها آینده تلویزیون هستند و باید حتماً یکی از آن‌ها در خانه داشته باشید.
منبع: https://rzto.ir/2axp

ارسال یک پاسخ

توجه داشته باشید: آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظر شما پس از تایید مدیر منتشر خواهد شد.