خواص دمنوش بهار نارنج و گل محمدی

0 352

خواص دمنوش بهار نارنج و گل محمدی چیست ؟ یکی از بهترین راه‌حل‌ها برای کاهش استرس و اضطراب روزانه و سردرد مصرف بهار نارنج است.

امروزه متخصصان علم پزشکی به این باور رسیده‌اند که مصرف دمنوش‌های گیاهی از جمله دمنوش بهار نارنج، سردرد‌های عصبی و میگرن را کاهش می‌دهند و با ایجاد نشاط و بهبود خلق و خو، به رفع اضطراب، غم و افسردگی کمک می‌کند.

دمنوش بهارنارنج و گل محمدی

مواد لازم:
-گل نارنج: ۲ الی ۳ گرم
-شهد یا عصاره بهارنارنج: ۲ قاشق مرباخوری
-برگ گل محمدی: ۲ گرم
-آب جوش: یک لیوان

روش تهیه:

۲ تا ۳ گرم گل بهارنارنج را در لیوان بریزید و آب جوش را به آن اضافه نمایید. برای مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در لیوان را ببندید تا کاملا دم بکشد. سپس برگ گلمحمدی و شهد بهارنارنج را به آن اضافه کنید.

برای خوش طعم تر شدن آن نیز می توانید از عرق گلمحمدی یا بهار نارنج استفاده کنید.

محصول گل محمدی

محصول عمده گل محمدی، گلاب، اسانس و گلبرگ خشک می‌باشد، که از آن‌ها در صنایع دارویی، عطرسازی، فراورده‌های بهداشتی و آرایشی و صنایع غذایی استفاده می‌شود. مصارف دارویی آن بیشتر در درمان دردهای رماتیسمی، قلبی، تقویت اعصاب و معده و رفع بعضی از سردردها بوده و در تهیه شربت مربا و در صنایع شیرینی‌سازی و تهیه بستنی نیز استفاده می‌شود.

عنبر گل به عنوان یکی از فراورده‌های صنعت گلابگیری، مایع سیاهی است که در پایان عملیات تقطیر همراه با تفاله گل‌ها در دیگ به جای می‌ماند و جهت درمان‌های عضلانی مناسب است. دم کرده گلبرگ‌های خشک شده اثر درمانی برای تقویت اعصاب، برطرف کردن بیماری‌های گلو و دهان است. در هندوستان موم گل محمدی، گل روغن و گل قند تهیه می‌شود.

سالانه گلاب و اسانس ایران به کشورهای حوزه خلیج فارس و کشورهای اروپایی از جمله فرانسه و انگلستان صادر می‌گردد،

ارسال یک پاسخ

توجه داشته باشید: آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظر شما پس از تایید مدیر منتشر خواهد شد.