طرز تهیه مربا هندوانه بدون آب آهک

0 442

هندوانه جز میوه های پر ویتامین و پر از مواد معدنی و مغذی برای بدن هست جالبه بدونید از پوست هندوانه میتونید برای تهیه مربای هندوانه استفاده کنید .

طرز تهیه مربای هندوانه بدون آب آهک رو امروز براتون در نظر گرفتم . بعضی ها طعم آب اهک رو درون مرباهایی مثل مربا هندوانه ، مربای کدو و بادمجان دوست ندارند .

مراحل تهیه مربای هندوانه خیلی راحته  و شما به راحتی میتونید این مربای خوشمزه رو در منزل تهیه کنید .

مواد لازم برای تهیه مربای هندوانه :

پوست هندوانه : نیم کیلو
شکر : نیم کیلو
هل سبز : سه عدد ساییده شده
زنجفیل خشک : یک بند انگشت
آب لیمو : ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده : یک قاشق غذاخوری

مراحل تهیه مربای هندوانه :

۱- اول از همه پوست هندوانه رو کاملا تمیز کرده و لایه سبز روی اونو با پوست کن پوست بگیرید .

۲- سپس با استفاده از قالب های شکل دار یا چاقو پوست هندوانه رو به خرد کنید .

نکته : چون پوست هندوانه شما سفت هست احتمال اینکه بخواین قالب بزنین سخته ولی سعی کنید پوست هندونه رو با قالب برش بدین.

۳- پوست هندوانه رو با کمی آب بجوشانید ولی حواستون باشه پوست هندونه نباید له و نرم بشه همین که زا خامی در بیاد کافیه .

۴- سپس پوست هندوانه ها را داخل آبکش بریزید .

۵- شکر رو با ۳ پیانه آب بذارین بجوشه و حسابی قوام بیاد بذارین حداقل ۳۰ دقیقه بجوشه و سپس پوست هندوانه هارو بهش اضافه کنید .
یه قل که خورد بهش هل و گلاب و زعفران دم کرده و زنجبیل رو اضافه کنید و بذارین مربا هندوانه تون چند قل بخوه و حسابی شیره مرباتون قام بیاد .
در آخر آبلیمو رو به مربا اضافه کرده و پس از ۵ دقیقه مربای هندوانه رو از روی گاز بردارید .

نکته : در اخر میتونید زنجبیل رو از مربا هندوانه تون خارج کنید .

طرز تهیه «مربای گردو» در خانه
طرز تهیه مربای لیمو ترش به دو روش
طرز تهیه مربای انجیر لذیذ و خوشمزه به دو روش

 

ارسال یک پاسخ

توجه داشته باشید: آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظر شما پس از تایید مدیر منتشر خواهد شد.