طرز تهیه مربای لیمو ترش به دو روش

مربای لیمو
0 71

مربای لیمو ترش جز مرباهای بسیار لذیذ وخوشمزه هست که در فصل لیمو ترش میتونید این مربای خوش عطر و طعم رو درست کنید .

ما اینجا قصد داریم طرز تهیه مربای لیمو ترش رو به دو روش مختلف برای شما عزیزان توضیح بدیم . مراحل تهیه مربای لیمو ترش در هر دو مدل کامل و جامع برای شما در نظر گرفته شده است

<روش اول >
مواد لازم برای تهیه مربای لیمو ترش :
لیمو ترش : ۴ عدد
آب لیمو : دو قاشق غذاخوری
شکر : ۲۰۰ گرم
آب : ۴ پیمانه (۲ پیمانه برای جوشاندن پوست لیمو )
چوب دارچین : ۳ تکه

مراحل تهیه مربای لیمو ترش :

۱- اول از همه لیمو ترش ها را تمیز بشویید و خشک کنید .

۲- لیمو ترش ها را به صورت لایه لایه و دایره ای با چاقویی تیز به قطر ۱ سانتیمتر برش بزنین . هسته لیمو ترش ها را با وک چاقو خارج کنید .

۳-لیموهای برش داده شده رو داخل ظرفی شیشه ای ریخته و لابلای آن شکر و چوب دارچین بریزید .

۴- تا زمانی که ظرف شیشه مربا لیمو ترش شما پر بشه لایه های لیمو را چیده و روی آن را با شکر و هل پر کنید .

۵- درب شیشه مربا را بسته و شیشه مربا رو روزهها در معرض نور خورشید و شب ها در آشپزخانه قرار بدین
نکته : بعد از گذشت چند روز ممکن است سر شیشه مربای شما خالی بشه ، اگر چنین شد باید درب شیشه را باز کرده و شکر به مرباتون اضافه کنید .

مربای لیمو ترش بعد از گذشت یک ماه قابل سرو کردن است
نکته : اگر باز دیدین سر مرباتون خالی شده مجددا شکر اضافه کنید .

<روش دوم >
مواد لازم برای تهیه مربا لیمو ترش :
لیمو ترش : ۴ عدد
آب لیمو : دو قاشق غذاخوری
شکر : ۲۰۰ گرم
آب : ۴ پیمانه (۲ پیمانه برای جوشاندن پوست لیمو )

مراحل تهیه مربا لیمو ترش :

۱- سه تا از لیمو ترش هایی رو که درایم رننده کرده و ۱ عدد لیموترشی که داریم رو به صورت لایه لایه و دایره ای برش می زنیم .

۲-یک پیمانه آب به لیمو ترش ها اضافه کرده و میذاریم و با حرارت ملایم به مدت ۱۵ دقیقه میذاریم لیمو ترش ها بجوشه .
۳- قابله را کنار گذاشته بعد از ۱۰ دقیقه مواد رو از صافی رد می کنیم تا آب تلخ لیمو ترش ها گرفته بشه .

۴- دوباره به مواد ۱ پیمانه آب اضافه کرده و میذاریم ۱۵ دقیقه دیگر لیمو ترش ها بجوشد تا تلخی لیمو ترش کاملا گرفته شود.

۵- مجدد مواد رو از صافی رد می کنیم و سپس با آب سرد رو روی آبکش میگیریم تا لیموها آب سرد بهشون بخوره .

۶- مواد رو داخل قابلمه ای ریخته و به آن آبلیمو و شکری که داشتیم رو اضافه می کنیم و میذاریم مربای لیمو ترش مون با حرارت ملایم به مد نیم ساعت بجوشه .

۶- مربای لیمو ترش شما آمادست بذارین خنک بشه و بعد درون ظرف شیشه ای مخصوص بریزین و مرباتون رو برای زمان صبحانه ، عصرانه و گاهی  برای دسر سرو کنین .

موارد مشابه:
طرز تهیه «مربای گردو» در خانه
طرز تهیه مربای پرتغال خوشمزه و خوش عطر
طرز تهیه مربای انجیر لذیذ و خوشمزه به دو روش

 

ارسال یک پاسخ

توجه داشته باشید: آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظر شما پس از تایید مدیر منتشر خواهد شد.