طرز تهیه مربای پرتغال خوشمزه و خوش عطر

مربای پرتغال
0 89

مربای پرتغال،جز مرباهای بسیار لذیذ و خوش طعم و خوش عطر از خانواده مربا هاست .

این مربا رو می تونید در هر فصلی از سال که دوست داشتین تهیه کنید ، چون پرتغال در فصل تابستان هم در بازارهای میوه و تره بار هست .

طرز تهیه مربای پرتغال رو امروز براتون در نظر گرفتیم . امیدواریم این مربای خوشمزه رو برای خودتون و خانودتون درست کرده و نوش جان کنید .

مراحل تهیه مربای پرتغال به شرح زیر است .

مواد لازم برای تهیه مربای پرتغال :

پرتغال :  کیلو

شکر : ۱ کلیو

گلوکز : یک قاشق سوپ خوری

آب پرتغال : ۱ پیمانه

آب : ۳ پیمانه

آب اضافه : ۳ لیتر

نمک : ۱ قاشق سوپ خوری

 

مراحل تهیه مربای پرتغال :

۱- اول از همه سه لیتر آبی که داریم رو داخل ظرفی ریخته و نمک رو بهش اضافه می کنیم و محلول آب و نمک رو کنار میذاریم .

۲- باید سر و ته پرتغال ها رو گرفته و با یک چاقوی تیز پرتغال ها را به صورت لایه لایه و دایره ای برش می زنیم .

۳- سپس  پرتغال ها رو به  محلول آب و نمک  اضافه می کنیم و به مدت ۵ ساعت میذاریم در همون حالت باقی بمونه .

۴- شکر رو به همراه ۳ پیمانه آب  و گلوکزی که داریم داخل قابلمه ای میریزیم  و با حرارت ملایم میذاریم شهد مربای پرتغال مون درست بشه .

۵- پرتغال ها رو پس از ۵ ساعت آز آب خارج کرده ، با آب سرد می شوییم و داخل صافی میریزیم تا آب پرتغال ها بره .

۶-وقتی شیره ما به قلقل افتاد پرتغال های برش داده شده رو بهش اضافه می کنیم تا مربای پرتغال ما پخته بشه و حسابی قوام بیاد .

نکته : مربای پرتغال  نباید زیاد بجوشه ، چون شکل پرتغال های حلقه ای مون خراب می شه .

۷- در مرحله آخر  آب پرتغال طبیعی که داریم رو به مربای پرتغال مون اضافه می کنیم و پس از اینکه چند تا قل خورد زیر حرارت مربای پرتغال مون رو خاموش می کنیم .

نکته : مربای پرتغال رو تا ۲۴ ساعت در همان ظرف و همان حالت میذاریم باشه و سپس مربای پرتغال رو داخل ظرف شیشه ای ریخته و در دمای مناسب نگهداری می کنیم.
امیدواریم از دستور پخت این مربا لذت برده و برای خودتون مربا پرتغال خوشمزه رو درست کنید .

مطالب مشابه:

طرز تهیه مربای انجیر لذیذ و خوشمزه به دو روش
طرز تهیه «مربای گردو» در خانه
طرز تهیه مربای لیمو ترش به دو روش

مطالب مرتبط

ارسال یک پاسخ

توجه داشته باشید: آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظر شما پس از تایید مدیر منتشر خواهد شد.