طرز تهیه گراتن سیب زمینی

0 401

طرز تهیه گراتن سیب زمینی

مواد مورد نیاز برای تهیه گراتن سیب زمینی :

سیب زمینی       ۴ عدد

کره                   ۲۵ گرم

پنیر پیتزا           ۴۰۰ گرم

سس مایونز      ۱ فنجان

پیازچه و جعفری  ۲ قاشق غذاخوری

قارچ                ۴۰۰ گرم

فلفل نمک و پودر سیر  به مقدار کافی

طرز تهیه گراتن سیب زمینی :

برای تهیه این گراتن ابتدا سیب زمینی ها را به خوبی می شوییم تا هیچ چیزی روی پوست سیب زمینی ها نماند سپس آنها را به صورت ورقه ای با ضخامت نیم سانتی متر برش می زنیم و به مدت ۳۰ دقیقه در یک کاسه حاوی آب یخ قرار می دهیم.

قرار دادن سیب زمینی ها در آب یخ باعث می شود که نشاسته اضافی سیب زمینی ها به طور کامل خارج شود. حالا سیب زمینی را آبکشی می کنیم و کنار می گذاریم تا آب اضافی برود. در ادامه کف سینی فر را کمی چرب می کنیم.

سیب زمینی ها را به ترتیب در کنار هم داخل سینی فر می چینیم، سپس با برس کمی روغن مایع روی سیب زمینی ها می زنیم تا کمی چرب شوند. در ادامه مقداری نمک، فلفل سیاه و ادویه های دلخواه روی سیب زمینی ها می پاشیم.

فر را از ۱۵ دقیقه با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود، سپس سیب زمینی ها را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا نیم پز شوند. حالا سیب زمینی ها را کنار می گذاریم و به سراغ آماده کردن قارچ می رویم.

قارچ ها را به صورت ورقه ای درشت خرد می کنیم، سپس با کمی روغن و ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو ترش در یک تابه مناسب تفت میدهیم تا آب قارچ ها به طور کامل کشیده شود. در ادامه یک ظرف مناسب برای تهیه گراتن انتخاب می کنیم.

سپس کف و دیواره های ظرف را با روغن چرب می کنیم و کف آن کمی سس  می ریزیم و تا به طور کامل پوشیده شود، سپس یک ردیف سیب زمینی روی سس بشامل به ترتیب کنار هم می چینیم و کمی پودر سیر روی سیب زمینی ها می پاشیم.

در این مرحله ی تهیه گراتن مقداری پیازچه و جعفری خرد شده هم روی سیب زمینی ها می ریزیم، سپس مقداری قارچ اضافه می کنیم. حالا روی مواد را با سس بشامل می پوشانیم و روی سس بشامل را با پنیر پیتزا یا پنیر ورقه ای می پوشانیم.

حالا به همین ترتیب مجددا مواد را داخل ظرف می چینیم تا مواد تمام شود. در انتها سس بشامل باقیمانده را روی مواد می ریزیم و با پنیر پیتزای فراوان روی تمام مواد را به طور کامل می پوشانیم. فر را از ۱۵ دقیقه قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود.

حالا ظرف را داخل فر در طبقه وسط قرار می دهیم و به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه صبر می کنیم تا پنیر ذوب شود و روی آن طلایی شود. در آخر گراتن را از فر خارج می کنیم و صبر می کنیم کمی خنک شود سپس آنرا برش می زنیم و با سس کچاپ سرو می کنیم.

ارسال یک پاسخ

توجه داشته باشید: آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظر شما پس از تایید مدیر منتشر خواهد شد.