روش تهیه تالیاتلی پنیردار با کلم بروکلی و ژامبون

0 64
مواد مورد نیاز:

کلم بروکلی=۱۱۵ گرم
ژامبون مرغ=۵۰ گرم
پنیر چدار=۵۰ گرم
شیر خشک آماده شده=۱و ۴/۱ لیوان(۳۰۰ میلی لیتر)
تالیاتلی(نوعی پاستای پهن و نواری شکل)=۵۰ گرم
نمک=بمیزان لازم

طرز تهیه:

کلم بروکلی را بشویید و آن را بصورت گلچه های کوچک درآورید. ساقه های آنها را هم خرد کنید. سپس ژامبون را خرد کرده و پنیر چدار را نیز رنده کنید. شیر را در شیرجوش ریخته و آن را جوش بیاورید. سپس تالیاتلی ها را به آن اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه با در باز و به آرامی بجوشند. کلم بروکلی ها را به شیر اضافه کرده و آنها را بمدت ۱۰ دقیقه بپزید تا کاملا نرم شوند. ژامبون،پنیر چدار و نمک را به کلم بروکلی و تالیاتلی اضافه کنید و خوب هم بزنید تا پنیر کاملا آب شود. مخلوط را با درشتی و اندازه دلخواه کودکتان خرد کنید و یا در غذاساز بریزید و بعد کمی از آن را در کاسه سرو کنید. درجه حرارت غذا را امتحان کنید و در صورت نیاز و پیش از دادن آن به کودک، غذا را خنک کنید. بقیه غذا را در ظرف دربسته بریزید و هرچه سریعتر در یخچال بگذارید. سعی کنید این غذا را در کمتر از ۲۴ ساعت مصرف کنید

نکته:

برای آنکه بتوان شیر خشک را بصورت مایع درآورد باید هر ۳ قاشق غذاخوری شیرخشک را با یک لیوان آب ولرم مخلوط کرد.

ارسال یک پاسخ

توجه داشته باشید: آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظر شما پس از تایید مدیر منتشر خواهد شد.