روش پخت نودل با میگو

0 376

روش پخت نودل با میگو

مواد  مورد نیاز :

زنجبیل رنده شده —- یک قاشق غذاخوری
قارچ —- هشت عدد
نودل — دو پیمانه
کرفس رشته‌ای بریده شده — دو پیمانه
پیاز خلالی شده — یک عدد
فلفل تازه — دو عدد
جوانه — یک پیمانه
پیازچه با ساقه‌های سبز — هشت شاخه
میگو — نیم کیلوگرم
سس‌سویا — سه قاشق غذاخوری
سس ترکیبی — دو قاشق غذاخوری
روغن مایع — چهار قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه سس ترکیبی:

پود کاری تند سه قاشق غذاخوری
آب‌مرغ یک پیمانه
سیر رنده شده دو حبه
زنجبیل رنده شده یک قاشق غذاخوری
شکر چهار قاشق غذاخوری
رب، فلفل تند یا سس فلفل تند دو قاشق چایخوری
روغن زیتون دو قاشق غذاخوری

شما به دنبال این مطالب هستید:
طرز تهیه سس ترکیبی:

روغن زیتون را در داخل ماهی‌تابه گرم کنید. سپس پودر کاری، زنجبیل و سیر را اضافه کرده و تفت دهید. پس از آن آب‌مرغ را اضافه کنید. شکر و سس فلفل قرمز را با هم مخلوط کرده و به مواد بیفزایید.

طرز تهیه نودل با میگو :

نودل‌ها را داخل آب داغ ریخته و بگذارید حدود پنج الی هفت دقیقه بجوشد تا نرم شود و بعد آبکش کنید و رویش سس‌سویا بریزید و هم بزنید. در یک ظرف کمی روغن ریخته و کرفس‌های رشته‌ای خرد شده را تفت دهید و بعد قارچ ورقه‌شده، پیاز، جوانه و پیازچه را اضافه کرده و تفت دهید تا مواد نرم شوند. سپس سیر رنده شده، زنجبیل و فلفل تازه خرد شده را بیفزایید و هم بزنید. سس ترکیبی را در آخر اضافه کنید.
میگوها را تمیز کرده و رنگ سیاه پشت آن را با نوک چاقو گرفته و در روغن تفت دهید تا رنگش صورتی و کم نرم شود. توجه داشته باشید که اگر میگو حرارت زیاد ببیند سفت خواهد شد. میگوهای سرخ شده را به کرفس، جوانه، پیاز و پیازچه اضافه کنید و هم بزنید.
در ظرف مورد نظر نودل‌ها را ریخته و روی سطح رشته‌ها را از مواد فوق پر کنید. می‌توان لابه‌لای نودل‌ها نیز از مواد فوق ریخت.
می‌توان به جای میگو از مرغ آب‌پز خرد شده و آغشته به سس‌سویا استفاده کرد.

ارسال یک پاسخ

توجه داشته باشید: آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظر شما پس از تایید مدیر منتشر خواهد شد.