میوه ای که به اثر بخشی واکسن آنفلوآنزا کمک میکند

0 192

میوه‌ای که مانند واکسن آنفلوانزا عمل می‌کند

گوجی‌بری میوه‌ای خاص است که درطب سنتی چین استفاده می‌شود، در واقع یک داروی بومی چینی است که مزه شیرینی دارد. به دلیل وجود آنتی‌اکسیدان زیادی که در گوجی‌بری وجود دارد، در کاهش وزن و بالا بردن تقویت سیستم بدنی موثر است

آزمایشی روی موش‌ها نشان داده است که گوجی‌بری می‌تواند اثرات واکسن آنفولانزا را روی موش‌های سالخورده افزایش دهد. چنین تأثیری بسیار مهم است، زیرا مشخص شده که واکسن آنفولانزا همیشه نمی‌تواند، بدن را در برابر ویروس‌ها مقاوم کند.

اگر افراد بخواهند سیستم ایمنی بدنشان بهبود یابد، می‌توانند به مدت ۳۰ روز نصف لیوان آب گوجی‌بری را مصرف کرده تا بهبود یابند. در یک مطالعه ۳ ماهه دیده شده، افرادی که از گوجی‌بری به عنوان مکمل استفاده کردند، توانستند از بیماری‌های مختلفی مانند آنفلوانزا در امان باشند، زیرا آب گوجی‌بری تا حدودی همانند واکسن آنفلوانزا عمل می‌کند

نکاتی که قبل از افزودن گوجی بری به رژیم غذایی خود باید بدانید

همیشه قبل از اضافه کردن این میوه به رژیم غذایی‌تان با پزشک مشورت کنید. برخی معتقد هستند که عوارض جانبی مصرف گوجی‌ بری از داروها کمتر است. اما باید بدانید که این ماده می‌تواند با داروهایی که مصرف می‌کنید، تداخل داشته باشد. درصورتی‌که به موارد زیر دچار هستید، از مصرف گوجی‌ بری بپرهیزید:

قند خون‌تان پایین است؛

از رقیق کننده های خون (داروهای ضدانعقاد) مانند وارفارین استفاده می‌کنید؛

فشار خون بالا یا پایین دارید؛

در دوران بارداری یا شیردهی هستید؛

نسبت به میوه نام‌برده حساسیت دارید.

در هر فنجان گوجی بری، ۳۴۰ درصد از ویتامین A وجود دارد. بنابراین برای کاهش خطر مسمومیت ویتامین A، بهتر است مصرف این میوه را محدود و کنترل کنید.

ارسال یک پاسخ

توجه داشته باشید: آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظر شما پس از تایید مدیر منتشر خواهد شد.