ادویه هایی پرفایده برای سلامتی بدنتان
ادویه هایی که به سلامت بدن کمک میکنند
رزماری
خاصیت ضد قارچی،ضد باکتریایی و ضد ویروسی دارد
سماق
پودر سماق به همراه گوشت مصرف می شود. سماق یک آنتی اکسیدان قوی است و خواص ضد قارچ و ضد میکروب دارد و با علائم پیری و سرطان مبارزه کرده و برای درمان انواع عفونت های قارچی و میکروبی بسیار مفید است.سماق کلسترول و قند را در خون کاهش می دهدو برای افراد مبتلا به دیابت و چاقی مفید است.
زردچوبه
تقویت سیستم ایمنی بدن و حفظ سلامت پوست و قلب و همچنین کاهش وزن.
زردچوبه تنها منبع خوراکی کورکومین است. تاثیر کورکومین موجود در زردچوبه در کاهش درد و التهاب بیش از تاثیر داروی آسپرین و ایبوپروفن و در کاهش سلول های سرطانی بیش از بسیاری از داروها است.
یک قاشق زردچوبه را داخل شیر گرم بریزید و دو بار در روز بنوشید یا می توانید یک قاشق چای خوری از آن را به سبزیجات و برنج به عنوان چاشنی اضافه کنید.
هل
از هل به شکل پودر به عنوان ادویه استفاده می کنند. هل انواع مختلفی مانند هل سیاه، هل سفید و هل سبز دارد و دارای خواص فراوانی است. مصرف هل معده را تقویت و نفخ شکم را درمان کرده و سرفه و سرماخوردگی و تب را نیز برطرف می کند. هل، خاصیت ضدعفونی کننده دارد و تقویت کننده میل جنسی است و انزال زودرس و اختلال در نعوظ را نیز درمان می کند. هل مقوی قلب و اعصاب است و برای درمان بیماری های روده و ریه، کاهش سردرد، درمان تهوع و درمان صرع را نیز درمان می کند
سیر
برای مبارزه با درد و تورم ناشی از آرتروز بسیار مفید است
دارچین
خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و مصرف آن منجر به کاهش حساسیت به انسولین میشود.دارچین به سطح انسولین خون کمک می کند و موجب تحریک گیرنده های چربی و سلول های عضلانی می شود و قند اضافی را از خون خارج و در سلول ها ذخیره می کند.
فلفل سیاه
یک ترکیب قدرتمند برای جلوگیری از افزایش وزن است
فلفل قرمز
معمولاً کبد سموم را دفع می کند و چربی های اضافه را تجزیه می کند. یک لیوان آب گرم با لیمو و مقداری فلفل قرمز را ترکیب و قبل از صبحانه میل کنید تا این چربی ها دفع شوند
رازیانه
دانه های رازیانه یکی دیگر از ادویه های غذایی هستند که خواص دارویی بسیاری دارند. رازیانه، ترشح هورمون های مورد نیاز خانم ها را تحریک می کند و مصرف آن در دوران شیردهی می تواند تولید شیر را افزایش دهد. رازیانه با رشد سلول های سرطانی مبارزه، سنگ های مجاری ادراری را دفع و اختلالات قاعدگی را برطرف می کند.
چای سبز
حاوی پلی فنل است و خواص آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی دارد
گلپر
گلپر طعم دهنده خوبی برای بسیاری از غذاها و خوراکی هاست و خواص دارویی فراوانی نیز دارد. گلپر یک ضد قارچ و ضد میکروب قوی است و عفونت های قارچی را درمان، سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند. گلپر خاصیت ضد التهاب دارد و می تواند دردهای مفصلی و آرتریتی را کاهش دهد.
دانه های خردل
مصرف دانه های خردل به افزایش سوخت و ساز بدن کمک میکند
نعناع
نعناع به تسکین سردرد و میگرن کمک می کند. بخار چای نعناع نیز می تواند بینی های مسدود شده را باز و به این ترتیب به مشکلات تنفسی کمک می کند. برگ های خشک و تازه نعناع را می توان به چای اضافه کرد.
ریشه شیرینبیان
خاصیت ضدالتهابی دارد و منجر به کاهش درد و تورم در بدن میشوداما اگر بیماری قلبی، دیابت یا فشار خون بالا دارید باید از خوردن آن صرف نظر کنید. ۲ بار در روز یک قاشق چای خوری پودر ریشه شیرین بیان را به مدت ۱۰ دقیقه در آب گرم ریخته و بعد میل کنید.
گشنیز
تخم گشنیز تحریک کننده دستگاه گوارش است و نفخ را از بین میبرد
گشنیز محرک بسیار خوبی برای آزاد شدن گازهای معده بعد از غذا است، به سادگی می توانید از گشنیز داخل غذا و چای استفاده کنید
زنجبیل
برای قرن هاست که از زنجبیل برای درمان تهوع و التهاب استفاده میشود
زیره
زیره سیاه و زیره سبز، از گذشته های دور، به همراه برنج پخته شده، مصرف می کردند.
زیره گیاهی با طبع گرم است و خاصیت ضد نفخ دارد و سبب هضم آسان غذا، افزایش سوخت و ساز بدن می شود. مصرف زیره در کنار ورزش و رژیم غذایی مناسب، می تواند به کاهش وزن کمک کند. این ادویه آور است و به دفع سنگ کلیه و مجاری ادرار کمک می کند
جوز هندی
جوز هندی از پودر کردن هسته میوه گیاه جوز بویا به دست می آید. مصرف زیاد جوز هندی باعث مسمومیت می شود. این ادویه خاصیت آرام بخش دارد و در درمان افسردگی و اضطراب نیز بسیار مفید است. جوز هندی تقویت کننده سیستم گوارش و دفع ادرار است و می تواند مانع از تشکیل سنگ های کلیوی شود
بابونه
چای بابونه می تواند درد های قاعدگی و عصبانیت ناشی از آن را تسکین دهد این چای همچنین قند خون را در بدن کاهش می دهد و به درمان دیابت کمک می کند.علاوه بر چای بابونه، این گیاه می تواند به غلات اضافه شود.