ترکیب مایونز و جعفری ممنوع!

این ترکیب سم تولید میکند

0 350

ترکیب جعفری با مایونز سم تولید می‌کند

در هنگام آشپزی نباید جعفری را به سالاد اضافه کرد و آن‌ را با سس مایونز، خامه ترش یا روغن ترکیب کنید زیرا در این صورت جعفری شروع به آزادکردن نیتریت می‌کند و در مدت ۳۰ دقیقه به سم تبدیل می‌شود.

متخصصان توصیه می‌کنند جعفری را تا قبل از زمان سرو به هیچ وجه به بشقاب سالاد اضافه نکنید تا تمام عناصر مفید خود را حفظ کند

ارسال یک پاسخ

توجه داشته باشید: آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظر شما پس از تایید مدیر منتشر خواهد شد.