ویتامینD به مقابله با کرونا کمک میکند؟

0 408

ویتامینD به مقابله با کرونا کمک میکند؟

با این ویتامین از کرونا در امان میمانیم؟

محققان باور دارند، مصرف ویتامین دی(D)، که به عنوان درمانی برای سل هم مورد بررسی قرار گرفته، ‌‌‌‌‌ممکن است به مقابله با ویروس کرونا کمک کند و هنگام بروز اولیه بیماری منجر به بهبودی مبتلایان شود.

به نقل از دیلی‌میل، نتایج یک بررسی جدید نشان می‌دهد ویتامینD که بعداً به عنوان درمانی برای سل مورد بررسی قرار گرفت، می‌تواند به افراد در مقابله با ویروس کرونا کمک کند.

محققان باور دارند، کمبود این ویتامین می‌تواند ایمنی بدن را کاهش دهد؛ بنابراین اگر کمبود ویتامینD داشته باشیم مقابله با ویروس‌کرونا برای بدن سخت‌تر می‌شود.

محققان اسپانیایی باور دارند باید گزینه‌های درمانی برای محافظت از کروناویروس را بررسی کنند؛ تحقیقات قبلی نشان داده ویتامین دی که عمدتا از قرار گرفتن در معرض آفتاب تأمین می‌شود برای یک سیستم ایمنی سالم ضروری است و می‌تواند به محافظت در برابر سایر عفونت‌های تنفسی کمک کند.

اکنون محققان اسپانیایی یک آزمایش ده هفته‌ای را آغاز کرده‌اند تا ببینند آیا ویتامین دی نیز می‌تواند به مقابله با Covid-19 کمک کند یا خیر؛ محققان دانشگاه گرانادا در حال انجام یک کارآزمایی هستند تا بررسی کنند که آیا دوز بالای ویتامینD می تواند علائم خفیف Covid-19 مانند سردرد ، تب و خستگی را درمان کند و از وخیم شدن حال بیماران و نیاز به مراقبت‌های بیمارستانی جلوگیری کن یا خیر.

برای عملی شدن این آزمایش، دویست بیمار ۴۰ تا ۷۰ ساله روزانه ۶۲۵ میکروگرم ویتامین دی دریافت می‌کنند؛ این میزان به مراتب بالاتر از دوز ۱۰ میلی گرم توصیه شده در انگلیس است.

اگر این کارآزمایی نشان دهد که ویتامینD مانع پیشرفت ویروس کرونا می‌شود، می‌تواند به عنوان یک درمان در جامعه و بیمارستان‌ها مورد استفاده قرار گیرد. با این حال، برای تأیید یافته ها و دوز مورد نیاز برای تأثیر ، مطالعات بیشتری مورد نیاز خواهد بود.

آلیسون تدستون، متخصص تغذیه در بهداشت عمومی انگلیس می‌گوید: هنوز شواهد کافی برای حمایت از توصیه ویتامین دی برای کاهش خطر ابتلا به Covid-19 وجود ندارد.

منبع اصلی دریافت این ویتامین بجز منابع گیاهی مثل غلات و حیوانی مثل ماهی ساردین، شیر و تخم مرغ، نور آفتاب است، به‌طوری که ۱۰ تا ۲۰ دقیقه ماندن در زیر نور آفتاب، نیاز روزانه بدن انسان به این ویتامین را تأمین می‌کند.

محققان تأکید می‌کنند، پزشکان و متخصصان باید میزان مصرف ویتامین دی را برای افراد تعیین کنند تا از عوارض مصرف بیش از حد آنها جلوگیری شود

خطرمسمومیت ویتامینD در اثر مصرف بیش از حد نیازبدن

ویتامین D در آب حل نمی شود و از این رو بدن به راحتی نمی تواند مقدار اضافه آن را دفع کند. در نتیجه، میزان این ماده مغذی در بدن افزایش می یابد. ویتامین D همانند یک هورمون استروئیدی عمل می کند و مشخص شده است درون سلول ها گردش می کند.

زمانی که ویتامین D بیش از حد در بدن وجود داشته باشد، جایگاه هایی که ویتامین می تواند در آنها قرار بگیرد – از قبیل گیرنده های پروتئین و حامل ها – پر می شوند و نمی توانند پیوند موفقیت آمیزی با آن داشته باشند.

از این زمان به بعد ترکیبی در بدن ترشح می شود که جذب کلسیم در روده را افزایش می دهد. این شرایط موجب هایپرکلسمی یا فزونی کلسیم در بدن می شود. بخش های دیگری که تحت تاثیر قرار می گیرند شامل اندام های نرم مانند ریه ها، کلیه ها و قلب می شوند.

شما باید از میزان مصرف ویتامین D خود در روز آگاه باشید. اگر به میزان کافی در معرض نور خورشید قرار می گیرید، نیازی به مصرف مکمل نیست. به طور کلی، مصرف مکمل برای افراد ساکن در مناطقی با میزان مواجهه کم با نور خورشید مفید است

باید به این نکته اشاره داشت که ماه ها یا حتی سال ها ممکن است طول بکشد تا میزان بیش از حد ویتامینD خود را نشان دهد، از این رو شرایطی دشوار برای تشخیص محسوب می شود. از این رو، آشنایی با نشانه های این شرایط و تمییز دادن آن از بیماری های دیگر اهمیت دارد

 

میزان مناسب برای مصرف روزانه

ارسال یک پاسخ

توجه داشته باشید: آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نظر شما پس از تایید مدیر منتشر خواهد شد.